Jitan jalka murtui - apua kaivataan eläinlääkärilaskuihin

Jitta pääsi Suomeen toukokuun lopussa. Se eli huoletonta koiranpennun elämää hoitopaikassa ja teki kaikkea sitä, mitä pennun kuuluukin. Kesken innokkaan kurkottelun Jitta liukastui ja satutti jalkansa. Vamma oli niin kipeä, että oli lähdettävä päivystykseen, missä selvisi, että jalka oli murtunut. Päivystyksessä Jitta sai ensiavun, ja jalka kuvattiin ja lastoitettiin varpaista nivusiin. Edessä on vielä käynti ortopedillä ja mahdollisesti leikkaus. 


Takajalan röntgentutkimuksessa todettiin spiraalimaiselta vaikuttava murtumalinja sääriluun yläkolmannessa. Jalka lastoitettiin ja Jitta sai kipulääkityksen. Jitta määrättiin häkkilepoon.

Viimeisen kahden viikon aikana Viipurin Koirien Suomessa olevia hoitokoiria on käynyt lääkärissä yhteensä kuusi – syinä kaulassa oleva patti, ripuli, ontumatutkimus, jalkaleikkauksen kontrollikäynti, hammashoito ja hampaan poisto sekä kastraatio. Näiden kulujen seurauksena lääkärikuluihin käytettävät varat ovat miinuksella. Pyydämme apua laskujen maksamiseen. Varmistetaan Jitalle pääsy erikoislääkärin luo!

Tili FI70 1544 3000 1854 75 
Saaja: Viipurin Koirat ry
Viite 1054 
--
Rahankeräyslupa RA/2020/90