Joulukortit ja -lahjat Viipurin Koirien verkkokaupasta

Tilaa tänä vuonna joulukortit ja lahjat Viipurin Koirien verkkokaupasta. Ostamalla tukituotteita tuet tekemäämme eläinsuojelutyötä. 


 

Joulukortti Kolme iloista pentua on Priozerskiläisen (ent. Käkisalmi) kuvataiteilija Darya Shushkovicin kuvittama. Kortti on hiukan tavanomaista postikorttia suurempi ja se on painettu laadukkaalle kartongillle. Taustapuolella osoiterivit ja Viipurin Koirien logo. Hinta 3 €/kpl, yli 10 kpl tilauksille 2,85 €/kpl.

Joululahjakahvi on tuorepaahdettu ja jauhettu vantaalaisella pienpaahtimolla. Se on keskipaahtoinen, suodatinjauhettu 100 % arabica-kahvi. Jouluista etikettiä koristavat piirretty koira, yhdistyksen logo sekä teksti "Hyvää joulua!". Saatavilla rajoitettu erä! Hinta 10 €.

Viipurin Koirien vuoden 2022 seinäkalenterin teema on Ystävyyttä yli rajojen. Kalenterin sivuilla esiintyvät Viipurin seudun koiratarhoilla asuvat koirat ystävineen. Mukana on myös ihmisystäviä rajan molemmilta puolilta. Hinta 19 €.

Yhdistyksen tunnusta kantava pehmoheijastin sopii joko itselle tai lahjaksi. Pussissa on teksti: "Loistaville eläintenystäville". Heijastin on kotimainen laatutuote. Hinta 5 €.

Tutustu myös eettisiin joululahjoihimme!