Suomeen saapuneet koirat 29.10.2021

Tervetuloa Suomeen! Perjantai 29.10. oli monelle koiralle viimeinen tarhapäivä, kun ne lastattiin Suomeen suuntaavan rekan kyytiin odottamaan kotihoitajien ja omien perheiden hellään huomaan pääsyä. Kaiken kaikkiaan 21 koiraa pääsi aloittamaan uuden elämän.

Oman kodin etsintää hoitopaikoista käsin jatkaa tämä suloinen kuusikko: Mariana, Marusja, Meriel, Mija, Miklos ja Moriz. Näistä pikkuruisista pennuista ei ole odotettavissa mitään jättejä vaan pieniä keskikokoisia aikuisena. Kannattaa siis seurata näiden pentujen omia sivuja ja sinne tulevia päivityksiä mikäli mielii vähän pienempää ystävää. Isompaa kaveria etsivät voivat suunnata katseensa näihin kahteen reippaaseen komistukseen, Polar ja Rizhik.

Hurmaava partasuinen kolmikko Oili, Ossi ja Otto aloittivat nekin ensiaskeleensa kotikoiran uralla hoitopaikoissaan. Omaa kotia odottavat myös suloiset sisarukset Lilu, Lulu ja Lonja. Muut onnekkaat hoitopaikan lunastaneet ovat Chika, Dzessi, Radar, Toby ja Willy

Lopuksi: paljon onnea suoraan omiin koteihin muuttaneille Alisalle ja Nickille. Alaskanmalamuutti Alisa hylättiin tänä syksynä tarhalle kodista eikä Nickillä ole vielä koskaan kotia ollutkaan. Se asui tarhalla pennusta saakka ja vietti ankeassa aitauksessaan yli vuoden päivät.

Suurkiitos kaikille kotihoitajillemme ja Alisan ja Nickin perheille <3


Alisa


Chika


Dzessi


Lonja


Lulu


Mariana


Marusja


Meriel


Mija


Miklos


Moriz


Nick


Oili


Ossi


Otto


Polar


Radar


Rizhik


Toby


Willy