Iivari

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen

26.8.2021
Iivarin kuulumisia kotihoidosta:

"Iivari voi hyvin ja sille kuuluu hyvää. Mitään isoja muutoksia ei ole ollut eikä niitä Iivarin elämään juurikaan kaivatakaan. Ulkoilu ja lenkkeily on Iivarin lempihommia, lenkillä vapaana juokseminen on ehkä parasta kaikesta. 

Tänä kesänä meille on tullut 2 uutta koiraa hoitoon. Iivari on ottanut uudet ja kiltit koirakaverit hyvin vastaan. 

Iivarin jalka ei ole leikkauksesta toipumisen jälkeen koskaan vaivannut milläänlailla, vaan tuntuu olevan entistä ehompi. Siitä iso kiitos kaikille lahjoittajille ja tukijoille! :)"

11.12.2016
Iivarin kodin etsiminen päätettiin lopettaa kahden vuoden jälkeen tuloksettomana. Iivari jää tuttuun hoitopaikkaansa asumaan yhdistyksen kummikoirana.

3.3.2015
Iivarin jalka on leikattu ja toipuminen etenee hyvin. Saimme kokoon tarvittavan summan, joten kiitämme erittäin lämpimästi kaikkia Iivarin kummeja hienosta avustustyöstä!

16.2.2015
Kotihoidossa oleva ujo Iivari etsii kummeja! Iivarin jalan ristiside on katkennut ja jalka vaatii kalliin leikkauksen kuntoutuakseen.

Iivari on ujo ja kiltti poika, joka ehti asua Irinan tarhalla puolitoista vuotta. Pidimme Iivaria jo varsin haastavana sijoitettavana, sillä se oli tarhalla hyvin ihmisarka. Kuntoutuksen ansiosta Iivari alkoi kuitenkin kiinnostua ihmisistä enemmän ja saimme järjestettyä Iivarille kokeneen hoitopaikan Suomesta. Ja kaikkien suureksi iloksi Iivari on kotiutunut erinomaisen hyvin!

Hoitopaikassa Iivarin suurimmaksi ystäväksi on tullut Makkara-niminen suloinen possu. Iivari ja Makkara ovat jo lähes erottamattomat - ystävykset hakeutuvat aina vieretysten nukkumaan, onhan kaverin kainalossa mukavan turvallista ja lämmintä.

Iivarin huomattiin hoitopaikassa kuitenkin ontuvan ja eläinlääkärin tutkimuksessa selvisi, että sen toisesta takajalasta on ristiside poikki. Koska Iivari on keskikokoinen koira, tarvitsee jalka vaativan leikkauksen, jotta se kestäisi koiran menoa sen lopun iän. Leikkaus on suoritettava mahdollisimman pian, jotta jalan paranemisennuste olisi mahdollisimman hyvä.

Hinta-arvio leikkaukselle on 1 500 euroa. Summa on suuri, mutta uskomme vakaasti, että saamme tarvittavat varat kokoon kummitoiminnan avulla!

Haluatko olla auttamassa Iivaria uuden elämän alkuun ja osallistua leikkauksen kuluihin? Mikään summa ei ole liian pieni, vaan kaikki apu on tarpeen ja yhtä arvokasta. Iivaria onnisti jo sen päästessä Suomeen, nyt vielä hoidetaan Iivari terveeksi.

Lämmin kiitos avusta!