Suomeen saapuneet koirat 21.7.2023

Eilisiltaisessa luovutuksessa koettiin onnellisia, liikutuksen täyteisiä hetkiä. 27 entistä koditonta koiraa matkusti Suomeen aloittamaan uuden elämän ja on poikkeuksellista, että kyydissä oli tällä kertaa useampia, vuosia omaa kotia odottaneita koiria.

Trina, Iris ja Indi ovat koiria, jotka kaikki joutuivat tarhalle jo pieninä pentuina. Niillä ei ollut kotionnea, ne viettivät vuosikausia tarhalla. Mutta se vuosien odotus päättyi nyt liikutuksen hetkiin, kun jokainen kannettiin vuorollaan ulos rekasta omistajansa luokse. Trina vietti tarhalla kahdeksan vuotta, Iris seitsemän vuotta ja Indi kuusi vuotta.

Myös Elenan tarhan jätti siellä useampia vuosia asuneita koiria. Lenni jätti ketjunsa ja koppinsa ja muutti omaan kotiin. Tarhalla se ehti viettää kuusi vuotta. Oma koti oli myös vastassa Chipsiä, jolla oli takanaan kolme tarhavuotta. Manta ehti asua tarhalla viisi vuotta, kunnes oma koti löytyi. 

Suoraan omaan kotiin muuttivat lisäksi Bella, Bonus, Maia, Masha, Peppi, Samuli ja Zabava.

Hoitopaikkoihin, ja yhden askelen lähemmäs omaa kotia muuttivat puolestaan Adam, Alli, Annukka, Armi, Aurora, Bantik, Bucha, Claire, Fidel, Gaya, Marge, Pikku-Jack, Severi ja Thea.

Lämmin, sydämellinen kiitos ihanille adoptioperheille ja korvaamattomille kotihoitajille <3 Päivä oli unohtumaton.


Adam


Iris


Trina


Maia


Bella


Samuli


Lenni


Masha


Alli


Armi


Thea


Fidel


Peppi


Claire


Bucha


Bonus


Aurora


Annukka


Manta


Zabava


Gaya


Severi


Marge


Pikku-Jack


Bantik