Adalmiina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (32kg)
Syntymäaika: 2/2015

8.8.2019
Adalmiina palautui kodistaan tuttuun hoitopaikkaansa ja aloitti kodin etsimisen uudelleen. Koska Adalmiinalla on erilaisia vaivoja ja sen käytöskin on jossain määrin haastavaa, päätettiin kodin etsiminen lopulta lopettaa ja Adalmiina jää asumaan hoitopaikkaansa kummikoirana.

22.12.2016
Adalmiina on muuttanut omaan kotiin Lappeenrantaan!

Adalmiina on toipunut hyvin leikkauksesta, lämmin kiitos kaikille Adalmiinaa auttaneille kummeille!

13.11.2015
Adalmiinan epäonnen olisi aika loppua: Adalmiina pääsi Suomeen kotihoitoon vakavien vammojen vuoksi. Kun haavat saatiin hoidettua, kävi ilmi, että yksi ristiside on poikki ja jalka tarvitsee leikkauksen. Nyt Adalmiina etsii leikkauksen kuluissa avustavia kummeja!

Tarhakävijöitä kohtasi syksyllä järkyttävä ja surullinen näky. Nuori koira oli juuri tuotu eläinlääkäriklinikalta tarhalle. Ikävät jäljet kaulassa saivat aavistamaan pahaa ja pian Adalmiinan tarina olikin selvillä: se oli yritetty hirttää. Syystä tai toisesta se oli kuitenkin pelastunut, viety klinikalle hoidettavaksi ja tuotu sen jälkeen Irinan tarhalle. Onneksi hoitopaikka Suomesta järjestyi pian ja nyt nuori Adalmiina odottaa omaa, rakastavaa loppuelämän kotia Suomessa.

Adalmiina onni ei kuitenkaan kokonaan kääntynyt, sillä kaulan haavojen parantumisen jälkeen se alkoi ontua. Eläinlääkärissä todettiin, että sen toisesta takajalasta on ristiside katkennut. Ristisiteen korjaaminen vaatii leikkauksen, ja operaatio on kallis: hinta-arvio on 1 800 euroa. Adalmiina on kuitenkin niin iloinen, reipas ja mainio tyttö, että se ehdottomasti ansaitsee tulla hoidetuksi kuntoon. Nyt Adalmiina kaipaakin kipeästi kummeja, jotka voisivat auttaa leikkauksen kuluissa!