Fransu

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 17 kg)
Syntymäaika: 2009

2.7.2020
Fransun vanhuudenvaivat kävivät liian raskaiksi ja tuli aika päästää irti.

27.2.2020
Fransulla on sen verran iän tuomia vaivoja, että kodin etsiminen lopetetaan ja Fransu jää asumaan kummikoirana hoitopaikkaansa.

28.8.2019
Ikäisekseen hyvin reipas Fransu-herra pääsi Suomeen kotihoitoon. Fransu odottaa omaa kotia Mäntsälässä.

9.5.2019
Voiko tätä liikuttavampaa olentoa ollakaan! Ihana koiraherra Fransu on jo nähnyt elämää, ja oman ihmisen kaipuu on kova!

Muutama aktiivimme sattui olemaan eräänä keväisenä päivänä paikalla, kun seniori-ikäinen partasuupoika tuotiin tarhalle. Sen tuojat pyyhkivät kyyneleitä, josta voi mahdollisesti päätellä, että Fransulla on ollut ennen tarhaelämää oma koti ja perhe. Fransu elelee tällä hetkellä pentuaitauksessa, jossa meininki äityy välillä melko villiksi. Pennut hyppivät papan päällä, juoksevat ja riehuvat, mutta Fransu ei ole siitä moksiskaan. Ei se varmasti helppoa ole, mutta tämä kiltti herra ei edes ärähdä vekaroille.

Uudet ihmiset Fransu ottaa myös rauhallisesti vastaan. Nuorten koirien mellastaessa Fransu hivuttautuu lähelle odottamaan rapsutuksia. Aivan huomaamatta Fransu kiipeää jopa kyykyssä istuvan tarhavierailijan syliin, aivan kuin hakeakseen hetken huilaustauon pentujen härdellistä. Tarhaelämä on nuorellekin koiralle vaikeaa, mutta seniori-ikäiselle se vasta onkin raskasta.

Fransulle toivoisi löytyvän pian oma eläkepäivien koti. Fransu on kompaktin kokoinen hauska hännänheiluttaja, josta saisi mukavan seuralaisen rauhallisille kävelyille. Tämä poika tykkäisi varmasti myös käpertyä kainaloon ja nauttia ihan tavallisesta kotielämästä. Fransun hampaat ovat melko huonossa kunnossa, joten uuden kodin on varauduttava hammasremonttiin. Fransun menneisyydestä ei ole enempää tietoa, joten on tärkeää huomioida, että vaikka kyseessä on iäkkäämpi koira, on mahdollista, että kotikoiran taitojen opettaminen täytyy aloittaa aivan alusta.

Viipurin koirat - Fransu 23.6.2019

Viipurin koirat - Fransu 15.4. & 4.5.2019

Viipurin koirat - Fransu 20.4.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.