Rakennustalkoot 2017: Bronto #lahjoitalantti

Seuraavana esittelyvuorossa Rakennustalkoot 2017 -kampanjassamme on Bronto. Bronton omistaja kuoli ja Bronto tuotiin Irinan tarhalle. Koska Bronto tulee huonosti toimeen toisten urosten kanssa, on sen paikka tarhalla ollut ketjussa. Bronto on muutenkin saanut enemmän kuin tarpeeksi epäonnea osakseen, sillä rankan talven jälkeen syrjäiseen koppiinsa kahlittu Bronto joutui irtokoiran hyökkäyksen kohteeksi ja sai pahat puremavammat. Tämän jälkeen se siirrettiin parantumaan tarhan aitojen sisäpuolelle.

Bronto

Nyt Bronto on toistaiseksi paremmassa turvassa tarhan ulkopuolella liikuskelevien vahtikoirien hyökkäyksiltä, mutta edelleen se elää koppiinsa kytkettynä. Aktiivinen poika tarvitsisi ehdottomasti enemmän liikkumatilaa, jota lyhyen ketjun päässä eläminen ei mahdollista. Oma turvallinen aitaus tekisi pojalle hyvää, se vähentäisi Bronton stressiä ja suojaisi sitä irtokoirilta. Sen myötä Bronton olisi mahdollista myös vapautua kiristävästä kaulapannastaan. Brontolle ja tarhan muille ketjukoirille kerätäänkin rahaa sekä ikiomia pikkuaitauksia että aitaukseen sijoitettavia koppeja varten.

Auta Brontoa saamaan oma aitaus ja oma lämmin uusi koppi ennen ensi talvea.
Lahjoita lantti keräykseen ja tee Bronton elämästä tarhalla hieman parempaa. Kutsu myös ystäväsi mukaan #lahjoitalantti-haasteeseen!

tili: FI74 1394 3500 1553 91
viite: 1119

Seuraa keräyksen etenemistä Facebook-sivullamme.Rahankeräyslupa: POL-2015-14237
Toimeenpanoaika ja -alue: 14.4.2016-6.3.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus