Rakennustalkoot 2017: Rymy #lahjoitalantti

Seuraavaksi esittelemme teille nallekarhumaisen Rymy-herran. Rymy ei tule juttuun muiden urosten kanssa, joten se asuu tarhan ulkopuolella ketjussa.

Rymy ilmestyi tarhalle viime vuonna loppukesästä. Ennen tarhalle päätymistään se oli tiettävästi asustellut paikallisen luontokeskuksen liepeillä. Rymy on arviolta parin–kolmen vuoden ikäinen ja täynnä energiaa. Nimensä mukaisesti Rymy rymyää innokkaasti ympäriinsä lyhyen ketjunsa päässä, kun joka lähestyy. Se nauttii suuresti ihmisseurasta ja rapsutuksista.

Video

Rymy toivoisi kovasti pääsevänsä irti ketjusta, sillä lyhyt ketju ei anna kovin paljoa tilaa rymytä. Sen vanha koppi on myös jo melkein hajoamispisteessä, joten uuden kopin hankinta olisi ajankohtainen ennen ensi talven pakkasia.

Ketjukoirien aitauksien rakennustyöt ovat jo käynnissä, mutta niiden loppuun saattamiseen kaivataan edelleen varoja. Rakennusmateriaaleista kattopellit, verkko ja portit odottavat edelleen rautakaupan hyllyllä. Jos haluat varmistaa, että Rymy ja kumppanit pääsevät irti ahdistavista ketjuistaan ja saavat lisäksi lämpimät kopit ennen ensi talvea, tule mukaan talkoisiin ja lahjoita lantti keräykseen! #lahjoitalantti

tili: FI74 1394 3500 1553 91
viite: 1119

Seuraa keräyksen etenemistä Facebook-sivullamme.

Rahankeräyslupa: POL-2015-14237
Toimeenpanoaika ja -alue: 14.4.2016-6.3.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus