Yhdistys mukana kevään tapahtumissa

Viipurin Koirat on keväällä mukana eri tapahtumissa. Päivitämme tätä listaa sitä mukaa, kun tapahtumat varmistuvat. Tervetuloa mukaan viettämään koiramaista päivää ja tukemaan rescuekoiratoimintaa!

Rescuekoiran adoptointi -keskustelutilaisuus
la 7.5. klo 15-17
Kämp Garden, Pohjoisesplanadi 33, Helsinki

Oletko rescuekoirakuumeen vallassa? Harkitsetko adoptointia? Mieli tekisi adoptoida, mutta et tiedä rescuekoirista tarpeeksi? Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan kun huippuasiantuntijat kertovat rescuekoiran adoptoinnista ja vastaavat kysymyksiin.

Keskustelijoina:
Aino Arjas, toiminnanjohtaja, Viipurin Koirat Ry
Helmi Pesonen, eläinkouluttaja, Koiruuksien klubi
Tanja Hakkarainen, eläinlääkäri, Evidensia Käpälämäki ja puheenjohtaja, Galgos del Fénix Ry
Heli Mäenpää (moderoija), kirjailija, Etsii omaa ihmistä

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta voit halutessasi jättää lahjoituksen rescuetoiminnan tukemiseksi.

Hobofest
su 15.5.2022 klo 11-15
Pitäjänmäen nuorisotalo, Jousipolku 1 C 2, Helsinki

Rescueyhdistys Kulkurit täyttää 10 vuotta ja juhlistaa sitä Hobofest-tapahtumassa. 

Ohjelmassa on mm. koirien oma puuhamaa pallomerineen, uima-altaineen ja leluineen. Koirille on tarjolla myös virikerata sekä nakkikisa. Hobofesteillä on myös koirien herkkuonnenpyörä, koiravalokuvausta ja paljon muuta kivaa!

Luvassa on myös juhlavat buffetit sekä ihmisille että koirille. Viipurin Koirat on mukana menossa omalla pisteellään. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hyväntekeväisyyspuistoilu
su 22.5. klo 14-16
Lepolan koirapuisto, Lepolanväylä, Järvenpää

Tervetuloa koirien kera tai ilman Viipurin Koirat ry:n ja Pet Rescue Finland ry:n toimintojen tukemiseksi Lepolan koirapuistoon Järvenpäähän . Koiran Elämää kiska-auto on paikalla syötävineen, juotavineen ja kirppistavaroineen. Tuotto jaetaan Viipurin Koirat ja Pet Rescue Finland -yhdistysten kesken. Yhdistysten aktiiveja on myös paikalla kertomassa toiminnasta ja vastaamassa kysymyksiin. Tapahtumalla on säävaraus.