Keräys Vantaalla 3.10.

Tervetuloa tapaamaan Viipurin Koirat ry:n aktiiveja ja tutustumaan toimintaamme 3.10. Koirapäivä-tapahtuman yhteydessä Vantaan Rekolassa! Olemme paikalla Kahvi Charlotta Roasteryn pihamaalla (Joukontie 42, Vantaa) klo 10 alkaen tapahtuman loppuun asti.

Kahvi Charlotta Paahtimo järjestää tapahtuman yhdessä Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry:n kanssa. Tapahtumassa on luvassa match show ja erilaisten koiraharrastusten lajiesittelyitä. Tsekkaa tapahtuman ohjelma kokonaisuudessaan Facebookin tapahtumasivulta.

Pöydässämme on myynnissä yhdistyksen kannatustuotteita sekä koirakirppistavaraa, ja otamme vastaan lahjoituksia. Koska emme tällä hetkellä pysty kuljettamaan lahjoituksia Viipuriin, toivomme erityisesti tarvikkeita (erit. hihnoja, pantoja ja valjaita) ja leluja sekä ruokaa ja lisäravinteita (esim. ravintoöljyt) Suomessa olevia kummikoiria varten. Saimme muutamalta kummikoiralta seuraavat ruokatoiveet:

Huom! Pyyhkeitä ja liinavaatteita emme pysty ottamaan vastaan säilytystilan rajallisuuden vuoksi.

Halutessasi voit tuoda tapahtumaan myös hyväkuntoista, sesongin mukaista tavaraa kirpputoripöytiämme ja arpajaisia varten.

Tervetuloa viettämään koko perheen Koirapäivää paahtimon pihalle yhdessä karvaturrin kanssa!

Otathan tapahtumassa muut huomioon: älä tule paikalle flunssaoireisena, huolehdi käsihygieniastasi ja pidä riittävä turvaväli muihin. Jos sinua alkaa yskittää, yski hihaasi tai kertakäyttönenäliinaan. Seuraa myös päivittyviä viranomaisohjeita ja -suosituksia. Kiitos!