PERUTTU *** Esittely- ja keräyspäivä 5.12 Lahden Musti ja Mirri Syke -myymälässä

Yhdistys peruttaa kaikki tapahtumansa 13.12 asti tiukennettujen koronarajoitusten takia.

***

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme la 5.12. klo 11-14 Lahden Musti ja Mirri Syke -myymälässä (Kauppakatu 18, Lahti)! Voit osallistua liikkeessä Viipurin Koirien joulukeräykseen ja ostaa paikan päältä kannatustuotteitamme, jotka sopivat myös lahjaksi pukinkonttiin.

Otamme vastaan ruoka - ja tavaralahjoituksia yhdistyksen kummikoirille sekä Suomeen kotihoitoon tuleville koirille. Erityisesti toivoisimme seuraavia:
- Y-valjaita ja muita hyväkuntoisia koiratarvikkeita kotihoitokoirille
- puruluita ja märkäruokaa kummikoirille (Corinna, Tatu ja Toto, Arina, Adalmiina, Iivari, Vuk)
- Nutrolin Senior-ravintoöljyä ja märkäruokaa vanhuskummikoirille (Toffe, Karolus, Mikko, Töpöhäntä, Vika, Gerda)
Kummikoirille ruokaa:
Adalmiinalle hypoallergenic-ruokaa 
Vukille Royal Canin Sensitivity Control -ruokaa
Toffelle Essential Contour -dieettiruokaa

Huom! Kissanhiekkaa, pyyhkeitä ja liinavaatteita emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan säilytystilan rajallisuuden vuoksi.

Esittelytapahtumasta voit ostaa yhdistyksen kannatustuotteita (mm. joulukalentereita, seinäkalentereita, heijastimia ja t-paitoja). Maksu onnistuu Mobilepaylla sekä käteisellä. Voit tutustua kannatustuotteisiin etukäteen täällä: www.viipurinkoirat.fi/kannatustuotteet

Jos et pääse esittelypäivänä paikalle ja haluaisit lahjoittaa joulukeräykseen, voit viedä lahjoituksesi myymälään, sillä Musti ja Mirri Syke toimii yhdistyksen jatkuvana keräyspisteenä.

Muista koronaohjeet: älä tule paikalle flunssaoireisena, huolehdi käsihygieniastasi ja pidä riittävä turvaväli muihin. Jos sinua alkaa yskittää, yski hihaasi tai kertakäyttönenäliinaan. Suosittelemme kävijöitä käyttämään mahdollisuuksien mukaan maskia. Seuraa myös päivittyviä viranomaisohjeita ja -suosituksia. Kiitos!