Rakennustalkoot 2020 -keräys Svetogorskin tarhan hyväksi

Rakennustalkoot 2020 -kampanja on käynnissä! Tällä kertaa tavoitteenamme on kerätä varoja Svetogorskiin Elenan tarhalle. Vuonna 2017 perustettu tarha on edelleen keskeneräinen ja jotta koirien ei tarvitsisi elää niin ahtaasti, Elenan toiveissa on saada tarhalle muutama uusi aitaus. Lisäksi tarvitaan lämpöiset koiramökit toipilas- ja vanhuskoirille, sillä tarhan ainoa lämmitettävä rakennus on parakki, jossa on työntekijöiden taukotila. Talvisaikaan tämä pieni rakennus täyttyy pikkukoirista, jotka eivät pärjää ulkoaitauksissa. Kaikkein pienimmät pennut pyritään sijoittamaan muualle hoitoon.

Svetogorskissa on paljon kodittomia koiria ja on vaikeaa kääntää selkäänsä näille apua tarvitseville, joten Elenan tarhalla koiramäärä on jälleen kasvanut. Tarhalla asuu tällä hetkellä noin 200 koiraa, joista Elena ja kaksi palkattua työntekijää huolehtivat. Viipurin Koirien aktiivit käyvät varsin tiiviisti tarhalla toki myös, mutta arjen pyörittäminen on Elenan ja työntekijöiden vastuulla. Viime vuonna kymmenkunta koiraa Elenan tarhalta pääsi adoptio-ohjelmaamme ja tämän vuoden puolella ensimmäiset onnekkaat koirat ovat päässeet jo Suomeen kotiinkin tai kotihoitoon.

Kampanjakeräyksen ensimmäinen osa toteutetaan kevään aikana, jotta viimeistään kesällä voidaan aloittaa rakentaminen. Keräyksen edistymistä voi seurata Facebookissa ja Instagramissa tunnuksella #rakennustalkoot2020

Jos kampanjan kokonaissummasta jää varoja yli, käytetään ne tarhan aitausten peruskorjaukseen. Tule mukaan, annetaan koirille suojaa ja turvaa ♥

Keräykseen osallistuminen onnistuu

  • lahjoittamalla yhdistyksen keräystilille tilisiirtona:
    tili: FI74 1394 3500 1553 91
    viite: 1203
  • MobilePayn kautta: 95577
    Kirjoita viestiksi: rakennustalkoot
    Myös ilman viestiä tehdyt lahjoitukset tulevat perille, mutta ne ohjautuvat yleiskeräykseen.


Viipurin Koirat ry:n rahankeräyslupa RA/2018/646 on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018.