Tiedote 24.11.2020: Koronavirustilanteen pahenemisen vaikutukset Viipurin Koirat ry:n toimintaan

Marras- ja joulukuun tapahtumat peruutettu

Viipurin Koirat ry:n marras- ja joulukuulle suunnitellut tapahtumat peruutetaan koronavirustilanteen pahenemisen vuoksi. Pääkaupunkiseudun pikkujoulupuistoilut, yhteiskävely sekä joulumyyjäisiin osallistuminen peruuntuvat Viipurin Koirien osalta. Myös Lahden Sykkeen Mustin ja Mirrin keräys- ja esittelypäivä peruuntuu esittelyn osalta, mutta myymälä ottaa vastaan lahjoituksia yhdistykselle koko joulukuun ajan. 

Perinteisiä joulumyyjäisiä korvaavat Viipurilaisten markkinat -sivun jouluputiikki sekä Tehtaan kirppiksen itsepalvelupöytä Kellokoskella (24.11.–17.12.2020). Suositut eettiset joululahjat tulevat myös kuluvalla viikolla myyntiin ja kannatustuotteita on pian tilattavissa myös uuden verkkokaupan kautta. 

Varotoimet koirien luovutuksissa

Suomeen tulevien koirien luovutustilaisuuksissa noudatetaan erityistä varovaisuutta porrastamalla aikataulua, huolehtimalla turvaväleistä sekä käyttämällä maskeja. Koirat luovutetaan ulkona.

Yhdistys ohjeistaa myös sijaiskoteja varovaisuuteen: kotiehdokkaiden ja koirien väliset tapaamiset järjestetään ulkona ja turvaväleistä pidetään huolta. Myös maskien käyttö on suositeltavaa.