Parane pian, Heta! -keräys

Pari viikkoa sitten huomasimme, että Heta ontuu. Aitaukseen mennessä se painautui surkeana kylkeen kiinni ja vaikutti kipeältä. Päätös syntyi siinä samantien koiraa silitellessä: se tulisi kotihoitoon ja jalka hoidettaisiin kuntoon.

Epäilimme, että kyseessä oli pikkukoirien tyyppivika patellaluksaatio (polvilumpion sijoiltaanmeno) ja epäilys paljastui oikeaksi ortopedin vastaanotolla puolitoista viikkoa myöhemmin. Sitä emme kuuitenkaan arvanneet, että vaiva oli sen molemmissa takajaloissa.

Kun koiria on paljon ja joku niistä tarvitsee hintavan leikkauksen, joudumme aina puntaroimaan, mitkä ovat sen mahdollisuudet kivuttomaan elämään ja kodin löytämiseen. Hetalla on tässä suhteessa onni puolellaan. Luksoituminen ei ole vielä aiheuttanut nivelrikkoa ja lonkatkin ovat terveet, luonne kultainen ja pienen kokonsakin puolesta sille on mahdollisia koteja tarjolla enemmän kuin suuremmille kavereilleen. Koira kannattaa siis hoitaa kuntoon.

Ortopedin käynti röntgeneineen ja ontumatutkimuksineen nielaisi 500 € ja polvileikkauksiin tarvitsemme 2100 €. Auttaisitko meitä ja Hetaa? Voit seurata Hetan kuulumisia yhdistyksen Facebook-sivulla.

Lahjoittaminen onnistuu
- tilisiirtona Viipurin Koirat ry:n keräystilille FI74 1394 3500 1553 91 (viite: 1054)
- MobilePaylla numeroon 95577

Kiitos avusta ♥

    

Viipurin Koirat ry:n rahankeräyslupa RA/2018/646 on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018. Kerätyt varat käytetään Viipurin seudun kodittomien koirien ja kissojen hyväksi.