Viipurilaisten yhteislenkki Järvenpäässä 29.2.

Nyt eväät reppuun ja tassut kohti koiralenkkiä! Viipurilaisten kevään ensimmäinen yhteislenkki järjestetään lauantaina 29.2. Järvenpäässä.

Kokoonnumme klo 11:00 Vanhankylän kartanon parkkipaikalla, Stålhanentie 4, mistä lähdemme porukalla kävelylle. Kuljemme kävelyteitä pitkin.

Reitti on helppokulkuinen ja kokonaisuudessaan nelisen kilometriä pitkä. Reitin pituutta voidaan tarvittaessa lyhentää noin kahteen kilometriin osallistujien toiveiden ja sään mukaan.

Lenkin päätteeksi eväidensyöntiä ja mukavaa yhdessäoloa nuotiotulen lämmössä. Yhdistys tarjoaa osallistujille lämmintä mehua.

Nuotiopaikka löytyy Tammirannan pihasta kartanon vierestä. Käytössämme on ulkohuussi. Sisätilat ovat kylmät, eikä niihin saa valitettavasti viedä koiria. Autot saa kuitenkin aivan nuotiopaikan viereen, jos koirilla vaikka palelevat tassut.

Vapaaehtoisen osallistumismaksun 10 € voit suorittaa paikan päällä käteisenä tai MobilePayn kautta. MobilePay: 95577. Viestiksi "Yhteislenkki 29.2."

Pukeutuminen sään mukaan.

Seuraa ilmoituksia Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/2549946071909732/

Seuraavat lenkit ovat suunnitteilla 28.3. ja 25.4. Toiveissa olisi metsäretki Espoossa tai Vihdissä sekä saariretki Kirkkonummella.