Skai

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2019
Tautitestattu: 3/2024

26.3.2024
Skai muutti pohjoiseen toisen viipurilaisen kaveriksi.

3.10.2023
Iloinen huskypoika Skai on kunnollista kotia vailla. Skai on alun alkaenkin kodista, mutta siitä ei pidetty kovin hyvää huolta ja se jolkotteli usein yksinään kadulla.

Skai on noin nelivuotias, iloinen ja ihmisrakas poika, joka päätyi Elenan luokse heinäkuun lopussa lähistöltä Prudy -nimisestä kylästä. Elena tiesi koiran jo siitä, että se oli usein karkuteillä ja tuntui elävän puolet ajastaan oman onnensa nojassa. Kastroimatonkin se oli, totta kai. Kun Skai sitten jälleen saatiin kiinni yhdeltä reissultaan, oli lopputulema se ettei omistaja enää halunnut sitä takaisin. Niin tämäkin huskypoika päätyi tarhalle asuttamaan jo valmiiksi täpötäysiä aitauksia ja unelmoimaan paremmasta kodista.

Skai on päässyt kanssamme ulkoilemaan ja hihnassa se kulkee tottuneesti. Muihin koiriin se suhtautuu ystävällisesti, joskin alkuun on pientä jännitystä ilmassa tuntemattoman, ison uroksen ollessa haisteluetäisyydellä. Matka jatkuu kuitenkin hyväntuulisena häntä pirteästi heiluen. Ihmiset ovat Skain mielestä kovin ihania ja rapsutuksia haetaan sekä naisilta että miehiltä.

Sosiaalinen ja reipas Skai vaikuttaa hyvin mukavalta pojalta, joka saattaisi solahtaa monenlaiseen ympäristöön. Toiveissa on ihminen, jota vetää puoleensa enemmän lenkkipolut kuin sohvannurkka. Onhan Skai vielä nuori, energinen poika, jolla riittää intoa liikkua. Tylsistyminen voi käydä kalliiksi, jos tekemistä ei ole riittävästi tarjolla ja koira joutuu keksimään sitä itse. Jos haaveilet säänkestävästä reissukaverista, joka jaksaisi myös pidempiä vaelluksia, saattaisi tässä olla juuri sopiva kumppani tarjolla.

Skai tautitestataan 8 vektorivälitteisen taudin varalta ennen Suomeen tuloa ja sen tiedot lisätään Ruokaviraston koirarekisteriin ennen luovutusta uudelle kodille. Skain kodinetsintää hoitaa Viipurin Koirat ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 22917870.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.