Neera

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2/2017
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

1.5.2019
Neera on elellyt tarhalla jo pari vuotta. Se on kaunis ja tasapainoisen oloinen koiratyttö.

Neera ei häsellä turhaan eikä hypi aitaukseen tulijoiden päälle. Sen verran siitä löytyy topakkuutta toisia koiria kohtaan, että se on saanut pidettyä puolensa ryokakupilla, mikä näkyy hiukan sen vyötärölinjoissa. Neera on kiinnostunut paitsi ruuasta myös ruoka- ja vesikupeista, ja sen lempiharrastus on kipata kuppi ja kantaa se sisälle koppiin. 

Viipurin koirat - Neera 2.4.2019

8.11.2017
Neera sterilisoitiin Viipurin Koirien tuella.

8.6.2017
Kaunis ja ystävällinen Neera odottaa valtavan pentujoukon keskellä, että joku sattuisi huomaamaan juuri sen.

Neera on alkuvuoden pentuja, joka syntyi autiotalon pihapiiriin ja otettiin siskojensa Loimun ja Firan kanssa turvaan Irinan tarhalle. Neera elää yhdessä Irinan tarhan monista pentuaitauksista. Kavereinaan sillä on sekalainen joukko muita pentuja ja nuoria koiria. Neera ei ole pentu aivan riehakkaimmasta päästä. Se odottaa rauhallisesti että ihmiset huomaavat sen ja tulee sitten vasta rapsuteltavaksi. Sylissä oleminen jännittää, mutta nätisti Neera pysyy paikoillaan kun sitä kuvataan ja kopeloidaan. Tyttö jää vähäksi aikaa jalkojen juureen pyörimään, mutta tepsuttaa pian sen jälkeen varjoon kerälle tarkkailemaan ympäristöä.

Vielä toistaiseksi Neera vaikuttaa rauhalliselta pennulta, mutta voihan energiaa ja iloa löytyä lisää kotiutumisen edetessä. Neera haluaisi kovasti päästä pois tarhalta ja aloittaa uuden elämän rakkaana perheenjäsenenä. Mistä löytyisi sitoutunut ihminen, jolla on aikaa ja halua pienen pennun sopeuttamiseen, pissalätäköiden korjaamiseen ja uusien asioiden opetteluun?

Viipurin koirat - Neera 10.9.2017

Viipurin koirat - Neera 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Jos harkitset kodin tarjoamista Neeralle, luethan ajatuksella myös tekstimme aran aikuisen koiran sopeuttamisesta uuteen kotiin.