Hupu

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

2.11.2017
Hupu sai kodin Kirkkonummelta.

29.9.2017
Hupu-palleroinen on aika vastustamaton ilmestys. Ystävällinen ja utelias Hupu haluaisi jo päästä muuttopuuhiin - missä luuraa tämän pojan oma koti?

Neljä hämmentynyttä pörröläistä HerttaHaida, Hille ja Hupu tuotiin Olgan luokse loppukesällä. Tuoja oli joko löytänyt pentueen jostain tai sitten halusi itse eroon oman koiran ei-toivotuista pennuista. Olga lupasi huolehtia pennuista ja tuoja lupasi palata - mutta kuinkas sitten kävikään? Kukaan ei tullut enää pentuja kyselemään ja Olga haluaakin nyt että pienille etsitään kunnolliset kodit Suomesta.

Hupu on kerännyt muutamassa viikossa rohkeutta ja kuuluu nyt pentueen reippaimpiin pentuihin. Se juoksee iloisesti siskonsa Hertan kanssa aidan vierustalle kun vieraat saapuvat näköpiiriin. Lipslapslups sanoo pieni kieli ja lipoo vieraan sormet aidanraoista. Hupu on selvästi kovin ilahtunut vieraista ja häntä heiluen haluaisi jatkaa lyhyttä seurusteluhetkeä pidempään. Hupu on ystävällinen ja kiltti poika, joka tahtoisi jo jättää yksinäisen ja kolean ulkotarhan ja muuttaa omaan, lämpimään kotiin!

Pentujen menneisyydestä ei ole tietoa. Ne elävät tällä hetkellä Olgan luona ulkoaitauksessa ja onkin mahdollista, etteivät ne ole milloinkaan eläneet sisätiloissa. Kotikoiran taidoista ja elämästä nämä pennut eivät tiedä mitään. Uuden omistajan onkin ymmärrettävä se ja lähdettävä opettelemaan kaikkia asioita alusta lähtien. Hupu haluaa löytää rakastavan ja ihanan ihmisen, joka sitoutuu poikaan koko sen loppuelämäksi eikä pyörrä päätöstään ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla.

Viipurin koirat - Funtik & H-pennut 24.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.