Suomeen saapuneet koirat 15.3.2024

Maaliskuun puolivälissä 20 entistä koditonta matkasi Suomeen kohti parempaa elämää. Oman kodin etsintää hoitopaikoissa jatkavat Bonya, Dagmar, Dina, Fluffy, Matilda, Miisa, Nicole, Pilvi, Pulla, Puma, Toivo ja Viola. Omaan kotiin pääsivät muuttamaan Boskor, Persikka, Robb, Sancho, Skai, Stefan ja Taimi. Mukana matkassa oli myös sympaattinen kummikoira Buran.

Lämmin kiitos kotihoitajille ja adoptioperheille!


Boskor päätyi vuosi sitten kodista tarhalle. Tarhalla se joutui tappeluun ja toinen koira puri sitä niin pahasti, että osa sen jalasta jouduttiin amputoimaan. Kaiken koetun jälkeen Boskor on vihdoin kotona <3


Ihmisiä yli kaiken rakastava Pulla pääsi Suomeen! Pullalla oli kerran koti ja omistaja, mutta omistajan kuoltua Pullalle ei ollut muuta paikkaa kuin tarha.


Skai viettää pienen hoitojakson hoitopaikassa ennen omaan kotiin muuttoa. Reippaalla Skaillakin on ollut joskus omistaja, mutta poika oli usein karkureissuilla eikä omistaja lopulta halunnut enää koiraa takaisin.


Ihastuttava ja kookas Fluffy matkasi hoitopaikkaan. Fluffyn historia on tuntematon. Poika ilmestyi talvella erään perheen pihaan ja sieltä se matkasi Elenan tarhalle.


Reipas Miisa-pentu odottaa innoissaan kotiehdokkaita hoitopaikassaan!


Toivo on alkujaan huonosta kodista, josta eläinsuojelijat pelastivat sen Snezhannan tarhalle reilut kolme vuotta sitten. Pahasti aliravittuna tarhalle joutunut Toivo on nykyään hyvässä kunnossa ja sujuvasta hihnakävelystä saamme kiittää paikallisia vapaaehtoisia.


Uni maistuu ensimmäisenä iltana Viola-tytölle.


Persikka matkustaa omaan kotiin.


Tarhalle niin pelokkaana tullut Matilda on paljastunut yllättävän reippaaksi ja ihanaksi pikkuneidiksi.


Stefanin kovanonnenpäivät ovat tipotiessään.


Sancho tarkastaa uutta asuinympäristöä.


Pilvi pääsi kodin lämpöön.


Bonya hylättiin viime syksynä tarhalle kodista. Tarhalla se oli epäileväinen ja pelokas, ympäristö ahdisti sitä kovasti. Hoitopaikassa Bonyasta on kuitenkin kuoriutunut ihmisen läheisyydestä nauttiva iloinen tyttö.


Nicole harhaili yksinään vuoden lopulla ulkona. Ihmisrakkaalla tytöllä on varmasti ollut jonkinlainen koti, mutta syystä tai toisesta Nicole päätyi kadulle. Ohutturkkinen tyttö paleli tarhalla monta kuukautta, mutta ne päivät ovat vihdoin ohi.


Ihmisrakkaalla Dinalla on ollut karu elämä, mutta nyt suloinen tyttö saa hengähtää ja nauttia kotikoiran mukavuuksista.


Kiltti Dagmar löydettiin pikkupentuna ulkoa kadulta. Joku oli todennäköisesti hylännyt reippaan pennun ja se päätyi tarhalle.


Voi Taimi, vihdoin tuli sinun vuorosi! Taimi-rukka virui tarhalla yli neljän vuoden ajan, kunnes se vihdoin pääsi kotiin.


Robb löydettiin pentuna veljensä kanssa ulkoa ja kaksikko päätyi tarhalle. Pienessä aitauksessa tuli vietettyä yli kaksi vuotta ennen kuin unelma omasta kodista toteutui.


Kummikoira Buran pääsi pitkän matkan jälkeen unille.