Pilvi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 5/2023
Tautitestattu: 3/2024

8.4.2024
Pilvi sai kodin Kotkasta.

16.3.2024
Reippaalle Pilville järjestyi hoitopaikka Suomesta, ja nyt tämä onnekas tyttö odottaa hakemuksia Kotkassa!

10.3.2024
Pilville on luvassa hoitopaikka Suomesta! Ennen Suomeen matkustamista Pilvi kävi tautitesteissä. Kaikki kahdeksan vektorivälitteistä tautia olivat negatiivisia.

Tutkitut taudit olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, Mycoplasma haemocanis sekä ihomato Dirofilaria repens ja sydänmato Dirofilaria immitis.

28.1.2024
Ihmisrakas Pilvi on vielä nuori tyttö. Pilvi pyöri useamman päivän viipurilaisen bussiaseman kulmilla, kunnes koditon tyttö korjattiin parempaan talteen.

Pilvi päätyi Snezhannan tarhalle marraskuun puolivälin aikoihin. Pilvi oli hakeutunut ihmisiä vilisseelle bussiasemalle sisään lämmittelemään ja nukkumaan. Snezhannan mukaan ihmisrakkaalla ja reippaalla tytöllä onkin selvästi ollut koti. Vaikka Pilvistä on ollut useissa somekanavan ryhmissä postauksia, kukaan ei ole kysellyt sen perään.

Pilvi on nuori tyttö, ikää sillä on alle vuoden verran. Pilvi on tullut tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja se on tehnyt iloisesti tuttavuutta niin paikallisten aikuisten kuin lastenkin kanssa. Pilvi saattaisi pärjätä monenlaisessa perheessä ja ympäristössä. Sillä ei välttämättä ole sen kummoisempaa kokemusta sisällä asumisesta, joten kotielämä voi alkuun tuntua oudolta. Yksinjäämistä ja sisäsiisteyttä on varauduttava harjoittelemaan.

Ulkonäkönsä puolesta Pilvissä saattaa olla ripaus huskya, mutta tämä on pelkkä arvaus. Pilvi olisi valmis jättämään jo tarhan ja suuntaamaan kuonon kohti parempaa elämää, jos vain sopiva koti osuisi kohdalle.

Pilvi sterilisoidaan ennen Suomeen muuttoa.

Viipurin koirat - Pilvi 1/2024

Pilvi tautitestataan 8 vektorivälitteisen taudin varalta ennen Suomeen tuloa ja sen tiedot lisätään Ruokaviraston koirarekisteriin. Pilvin kodinetsintää hoitaa Viipurin Koirat ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 22917870.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.