Aida

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi 
Syntymäaika: 6/2023
Tautitestattu: 1/2024

9.2l2024
Suloinen Aida sai kodin Hollolasta.

20.1.2024
Suloinen Aida sai jättää Viipurin taakseen ja muuttaa hoitopaikkaan Suomeen. Se odottaa kotiehdokkaita Lahden seudulla.

17.1.2024
Aidalle on luvassa hoitopaikka Suomesta! Ennen Suomeen matkustamista Aida kävi tautitesteissä. Kaikki kahdeksan vektorivälitteistä tautia olivat negatiivisia.

Tutkitut taudit olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, Mycoplasma haemocanis sekä ihomato Dirofilaria repens ja sydänmato Dirofilaria immitis.

15.1.2024
Aida välttyi onneksi siltä, että se olisi varttunut ja elänyt elämäänsä jonkun kylän liepeillä ruokaa etsiskellen. Iloiselle Aidalle on luvassa hoitopaikka Suomesta.

Siskokset Aida, Amira, Almastiina ja Aina syntyivät kesällä Svetogorskin naapurikylässä ja tuupattiin kauemmas asutuksesta elämään elämäänsä ulkosalle ei-kenenkään koirina. Elena kuitenkin tiesi pentujen emon ja sillä oli omistaja. Saman emon aiempia pentuja oli hylätty vastaavalla tavalla metsikköön, mutta tällä kertaa Elena sai kiinni myös emon, joka sterilisoitiin.

Pennut asuivat pikkupentuaikansa Aurika-klinikalla työskentelevän eläintenhoitajan luona ulkoaitaksessa. Emme ole tavanneet niitä itse, mutta kaikkien kerrotaan olevan sosiaalisia ja ihmisrakkaita.

Aida on tulossa Suomeen hoitopaikkaan tämän kuun lopussa, jonka jälkeen siitä on enemmän tietoja saatavilla.

Viipurin koirat - Aida, Aina, Almastiina, Amira 9/2023

Aida tautitestataan 8 vektorivälitteisen taudin varalta ennen Suomeen tuloa ja sen tiedot lisätään Ruokaviraston koirarekisteriin ennen luovutusta uudelle kodille. Aidan kodinetsintää hoitaa Viipurin Koirat ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 22917870.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.