Kuzja

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 2018
Tautitestattu: 2/2024

23.2.2024
Pikkuinen Kuzja löysi oman kodin Helsingistä.

27.1.2024
Pieni ja sympaattinen Kuzja löytyi kadulta. Pojalla lienee ollut joskus koti, niin luottavaisesti se ihmisiin suhtautuu.

Ystävällinen pikkupoika Kuzja napattiin talteen ulkoa palelemasta marraskuussa. Siitä lähtien se on asunut Snezhannan tarhalla Viipurissa. 

Emme ole itse tavanneet Kuzjaa, mutta ihmisiin luottavaisesti suhtautuvalla Kuzjalla on Snezhannan mukaan selvästi joskus ollut koti. Miksi poika on päätynyt kadulle, sitä kukaan ei ole saanut selville. Kuzjan kerrotaan suhtautuvan myös rauhallisesti kissoihin ja muihin koiriin sekä tulevan myös lasten kanssa juttuun. Hihnassakin Kuzja kävelee tottuneesti.

Tarhaolot ovat erityisen vaikeita pienille koirille, jotka jäävät isompien koirien jalkoihin ja palelevat kylmyydessä. Suloista Kuzjaa onnisti, kun se varattiin nopeasti omaan kotiin.

Kuzja tautitestataan 8 vektorivälitteisen taudin varalta ennen Suomeen tuloa ja sen tiedot lisätään Ruokaviraston koirarekisteriin ennen luovutusta uudelle kodille. Kodinetsintää hoitaa Viipurin Koirat ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 22917870.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.