Stefan

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 2021
Tautitestattu: 3/2024

15.3.2024
Reipas Stefan löysi oman kodin Kangasalta.

28.1.2024
Lyhytkarvainen Stefan hylättiin talvipakkasilla suoraan kodista tarhalle. Stefan toivoo kovasti, ettei sen tarvitsisi värjötellä kylmällä tarhalla enää kauaa.

Joulukuun loppupuolella pariskunta otti yhteyttä Snezhannaan. He halusivat luopua koiristaan. Syyksi he ilmoittivat, etteivät he enää tarvitse koiria. Snezhannan ei auttanut muu kuin suostua, sillä pahimmassa tapauksessa koirat olisivat päätyneet kadulle eikä lyhytkarvainen Stefan olisi mitenkään selviytynyt talvipakkasissa. Molemmat koirat olivat sitä paitsi leikkaamattomia, joten olihan ne kuitenkin joka tapauksessa kastroitava.

Emme ole itse tavanneet Stefania, mutta Snezhanna ylistää sitä kovasti. Stefan on hyvin hellyydenkipeä koira, joka rakastaa ihan kaikenlaisia ihmisiä. Ylipäätänsä se viihtyy kaikkein parhaiten ihmisseurassa vaikka tuleekin muiden koirien kanssa toimeen. Stefan osaa kulkea hihnassa ja matkustaa autossa. Autoilusta se pitää ihan erityisesti. Pienissä jaloissa on myös voimaa ja Stefan pääsee halutessaan pomppaamaan korkealle.

Staffityyppisellä Stefanilla on ikää parisen vuotta. Se asui maatilalla aikuisperheessä toisen uroksen kanssa, joka päätyi myös tarhalle. Snezhannan mukaan Stefania on pidetty hyvin ja se on saanut elää kodissa. Ihmisrakas ja reipas Stefan soveltuisi niin ainoaksi koiraksi kuin koirakaverin seuraan. Vaikka Stefan on sosiaalinen ja reipas poika, emme tiedä kuinka maatilalta tarhalle tupsahtanut poika pärjäisi vilkkaassa kaupungissa. Siksi olisi parasta, ettei uusi kotiympäristö olisi kuitenkaan sieltä ihan vilkkaimmasta päästä.

Stefan olisi nyt kovasti vailla kotia ja ihmistä, huomaisiko joku tämän suloisen pojan?

Viipurin koirat - Stefan 1/2024

Stefan tautitestataan 8 vektorivälitteisen taudin varalta ennen Suomeen tuloa ja sen tiedot lisätään Ruokaviraston koirarekisteriin. Stefanin kodinetsintää hoitaa Viipurin Koirat ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 22917870.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.