Astro

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

14.12.2017
Astro on ystävällinen ja ihmisrakas pentu. Astro ei tee itsestään suurta numeroa, mutta ilahtuu kuitenkin saadessaan huomiota ja rapsutuksia.

Astro ilmaantui Irinan tarhalle loppusyksyllä. Pojan tie tarhalle on tuntematon, mutta luottavaisen oloinen Astro on varmasti saanut aiemminkin nauttia ihmisseurasta. Astro on oikein mukava poika. Se tulee iloisena tutkimaan ja tervehtimään vieraita, mutta ei kuitenkaan heittäydy ihan riiviöksi vaan odottaa rauhassa sopivaa rakoa milloin tulla hakemaan muutamaa rapsutusta. Jos meno on liian villiä, perääntyy Astro ja antaa malttamattomille kavereille tilaa. Astro vaikuttaa ainakin vielä mukavan rauhalliselta pennulta, mutta se kaikki voi olla vain tyyntä myrskyn edellä. Kuka tietää millainen hulivili Astrosta vielä kuoriutuukaan kunhan se pääsee paremman elämän makuun. Mutta sellaisia meneviä viikareitahan pennut ovat!

Astro etsii omistajaa, joka jaksaa kasvattaa siitä hyvinkäyttäytyvän koirakansalaisen ja mutkattoman seuralaisen. Sellaista omistajaa, joka ei hylkää poikaa sen teini-iän myllerryksissä eikä oman elämän ylä- tai alamäissä. Opeteltavaa riittää, ja Astro haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä pojan sopeuttamiseen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.