Sanni

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2016

30.5.2017
Sanni on varsinainen kaunotar. Se on vielä vähän ujo tyttö, joka uteliaasti katselee ihmisten touhuja, mutta ihan silitysetäisyydelle se ei oma-aloitteisesti tohdi tulla.

Sanni ja sen veli Santeri päätyivät keväällä Irinan tarhalle. Ne ovat hauska parivaljakko: vaaleita, vähän pitkäkarvaisia söpöläisiä, jotka kiinnittävät heti huomion pentuaitauksessa. Sanni on sisaruksista ujompi, ja se katselee uusia ihmisiä pienen matkan päästä. Kun aitauksessa viettää aikaa, lähestyy Sanni ystävällisen varovaisesti. Se on utelias ja kovin kiinnostunut ihmisistä, vaikka sitä aluksi ujostuttaakin.

Sanni asuu aitauksessa, jossa on useita varsin rasavillejä pentuja. Niiden meno ja meininki saattavat myös vähän jännittää Sannia, eikä se siksikään tohdi hakeutua sinne, missä ihmiset ovat ja meno on vauhdikkainta. Sanni olemuksesta kuitenkin näkee selvästi, että sisimmässään se haluaisi tutustua, kunhan se saisi tehdä sen rauhassa ja omaan tahtiinsa.

Sannista kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se lienee kaipaavan kohtuullisen paljon liikuntaa ja aktiviteetteja, jotta se saa purettua energiansa eikä sen tarvitse keksiä omistajan mielestä vähemmän mukavia puuhailuja. Sanni arvostaisi varmasti reipasta koirakaveria, sillä sellaisen tassunjälkiä seuraten on helpointa voittaa pienet jännityksen aiheet elämässä. Mutta eiköhän Sanni sopeudu myös ainoaksi koiraksi, kunhan omistajalla on aikaa sen rauhalliseen totuttamiseen uusiin asioihin.

Sanni etsii vastuuntuntoista, ymmärtäväistä ja sitoutunutta omistajaa - sellaista, joka ymmärtää, että kun kerran on tehnyt päätöksen kodin tarjoamisesta koiralle, ei sitä päätöstä enää kumota. Jokainen koira ansaitsee kodin, eikä kerran hylätty pentu saa joutua kokemaan sitä hylkäämistä enää toista kertaa elämässään.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.