Muha

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 8/2016

2.2.2017
Kaunis Muha on ystävällinen ja mukava tyttö. Muhan lottovoitto olisi matkalippu Suomeen, omaan kotiin! 

Muha oli pienenä pentuna hylätty kaupungille. Olgan naapuri löysi yksinään harhailevan pennun ja otti sen mukaansa. Olga tarjosi pennulle turvapaikan ja niin Muha pääsi kasvamaan pentulauman jatkoksi.

Muhasta on kasvanut Olgan luona mukavan sosiaalinen tyttö. Se tulee iloisesti tervehtimään uusiakin tuttavuuksia. Se saattaa hieman ensin kuitenkin tuumata, ennen kuin kelpuuttaa rapsutukset, mutta nopeasti siitä saa kuitenkin kaverin.

Muha tulee hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa. Se juoksentelee reippaasti muiden pentujen mukana ja osallistuu painileikkeihin.

Muha on kasvanut pienestä pennusta asti Olgan tarhalla, joten tarhan ulkopuolinen maailma on sille aika uusi juttu. On mahdollista, että uudessa kodissa Muha ujostelee enemmän kuin tarhalla. Rauhallisella opastamisella Muha kuitenkin tottuu vielä moniin asioihin - tärkeintä on luottamus omistajaan ja koiran tahdissa eteneminen.

Muhalla ei ole kokemusta kodissa asumisesta tai hihnassa kävelemisestä. Se tarvitsee oppia sisäsiisteyden aakkosissa ja yksinjäämiseeen tottumisessa. Vaikka se ei ihan pieni pentu enää olekaan, tarvitsee perusasiat kuitenkin opettaa sille kuin pikkupennulle.

Muha alkaa olla keskikokoisen koiran mitoissa. Se saattaa vielä kasvaa hieman, mutta ei se jättiläiseksi aio kasvaa. Muha haluaisi pian muuttaa omaan kotiin - sellaiseen, jossa sillä olisi sitoutunut ja mukava uusi omistaja odottamassa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.