Miksu

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

7.1.2018
Miksu on menevä vintiö, jonka elämä meinasi päättyä ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. Miksu pääsi kuitenkin tarhalle odottamaan omaa kotia, kunpa se löytyisi pian!

Loppuvuodesta Irinan tarhalle tuotiin kolme kovin rähjäistä koiranpentua. Niiden turkit näyttivät jokseenkin resuisilta ja selvisikin, että kolmikko oli löytynyt ojasta hylättynä. Niille olisi voinut käydä siellä kovin huonosti, mutta kaikeksi onneksi ne pelastettiin ja saivat kyydin tarhalle. Kolmikko sai tarhalla nimekseen MollyMiksu ja Miika.

Miksu on mainio poika, joka touhottaa iloisesti tervehtimään. Herkut katoavat äkkiä parempiin suihin, mutta kyllä ne rapsutukset kelpaavat myös paremmin kuin hyvin. Miksu näyttää vielä ulkoisesti vähän resuiselta, mutta hyvällä ruualla sen karva kohenee kyllä vauhdilla.

Miksu vaikuttaa hauskalta ja reippaalta pojalta, joka tulee tarjoamaan uudelle omistajalleen paljon rakkautta ja iloisia hetkiä. Miksu ei voi ehkä loistaa kovin erikoisella ulkonäöllään, mutta luonne sillä on mitä mukavin.

Miksusta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Koska sen elämän alkutaival on ollut karu, saattaa olla, että sen kasvu vielä vauhdittuu, kunhan se voimistuu ja saa ravitsevaa penturuokaa. Miksu tulee varmasti nauttimaan pitkistä lenkeistä ja omistajansa kanssa yhteisistä harrastuksista, on ne sitten mitä tahansa kivaa yhteistä tekemistä. Paljon se tulee tarvitsemaan myös arkista tapakasvatusta, sillä sen kautta luottamus ja yhteinen kieli omistajan kanssa rakentuvat. Ehkä se tulee keksimään myös pieniä koiruuksia, mutta sellainen kuuluu elämään pentukoiran kanssa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus