Katie

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2017

7.8.2017
Katieta jännittää sen verran sylissä että kuvat eivät tee oikeutta kauniille tytölle. Todellisuudessa Katie on myös iloinen ja reipas tyttö!

Katie on asustanut Irinan tarhalla loppukeväästä lähtien. Pieni ja vastustamattoman suloinen toukokuinen pallero on kasvanut kesän aikana. Katie on edelleen lempeä, ystävällinen ja ihmisrakas tyttö. Se asuu samassa aitauksessa monien muiden pentujen kanssa ja vaikuttaa sopuisalta pennulta. Jonkin verran Katie tuntui jäävän muiden pentujen jalkoihin ja kiusattavaksi, mutta aitausvaihdoksen jälkeen sen tilanne näyttää nyt paremmalta. Katiesta ei pahaa sanottavaa ole, ja kumpa tyttö saisi mahdollisimman pian kokea miltä tuntuu olla rakastettu ja hyvin huolehdittu perheenjäsen.

Katien elämän ensivaiheista ei ole tietoa. Turvallisten koirakavereiden luota lähteminen ja muutto tutusta, mutta ankeasta tarhaympäristöstä voi alkuun olla iso järkytys Katielle. Kunhan tytölle ollaan valmiita antamaan aikaa ja paneutumaan huolella sen kotiuttamiseen, Katiestakin saa varmasti mitä parhaimman ja onnellisen koiraystävän itselleen vuosiksi eteenpäin.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.