Chia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 12/2016

8.9.2017
Chia sterilisoitiin Viipurin koirat ry:n tuella. Chia on kasvaessaan osoittanut sen verran topakkuutta että sille toivotaan kotia paikasta, jossa ei ole muita narttukoiria.

30.5.2017
Chia on tomera tyttö, joka rakastaa kovasti ihmisiä! Chia ei millään malttaisi odottaa omaa vuoroaan, vaan se haluaisi olla rapsuteltavana ihan koko ajan.

Chia on hauska ja persoonallinen tyttö, joka elelee isossa pentulaumassa Irinan tarhalla. Chian ulkonäkö on varsin erilainen kuin tyypillisempien viipurilaisten, ja veikkaammekin, että siinä virtaa ripaus sharpein tai vastaavan rodun verta. Myös Chian luonteessa näkyy sen verran topakkuutta, että sekin puoli saattaisi tulla sen tyyppisen rodun isovanhemmilta.

Chia on hyvin ihmisrakas tyttö, eikä se haluaisi olla hetkeäkään ilman huomiota. Se hyppii vasten ja toivoo pääsevänsä syliin, ja tulihan se kaapattuakin sinne monta kertaa. Chia vaikuttaakin iloiselta ja avoimelta tytöltä, sellaiselta, joka arvostaa elämässä eniten oman ihmisen seuraa ja yhteistä puuhailua.

Chia tulee sujuvasti toimeen toisten pentujen kanssa, mutta tarpeen vaatiessa se osaa myös pitää puolensa. Chia ei ole mahdottoman vilkas tyttö, mutta sen verran siitä löytyy virtaa, että ei Chia sohvankoristeeksi halua. Arvioisimme, että aikuisena Chiasta kasvaa kyllä keskikokoinen, mutta ei mahdottoman iso, joten kesties aikuisenakin Chia on sellaista kohtuullisen vaivattomasti syliin kaapattavaa mallia.

Chia etsii reipasta ja huumorintajuista omistajaa, joka jaksaa ohjata tätä mainiota tyttöä yli nuoruuden päähänpistojen ja kohellusten. Reippaana tyttönä Chia sopeutunee niin ainoaksi koiraksi kuin toisen, kenties mieluummin uroskoiran, kaveriksi. Maalle vai kaupunkiin - kumpikin käy, sanoo Chia! Tärkeintä on löytää se juuri oikea omistaja, joka osaa ja haluaa sitoutua Chiaan sen loppuelämäksi.

Viipurin koirat - Chia 19.8.2017

 

Viipurin koirat - Chia 26.5.2017

 

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.