Lucky

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen-isohko
Syntymäaika: 4/2016

6.10.2016
Lucky on elämäniloinen viikari. Kun vain ihmisiä on Luckyn luona, on poika rajattoman onnellinen!

Lucky päätyi Olgan tarhalle kesällä. Vaikkei koiratarhalla asuminen ole koskaan ihanteellista, on Lucky kuitenkin onnekas, kun kadun sijaan se saa asustella tarhalla. Se on myös varmin tie pysyvän kodin löytämiseen.

Lucky on hyvin mutkaton ja ihanan ihmisrakas poika. Luckyn maailmassa ei taida olla hauskempaa asiaa kuin ihmisten huomio, silitykset ja päälle vielä muutamat herkut. 

Lucky vaikuttaa eläväiseltä, muttei kuitenkaan mahdottoman vilkkaalta pojalta. Se on vähän kömpelön oloinen nuorukainen, sellainen, joka ei vielä oikein tiedä, miten tassunsa asettaisi. Hyväntahtoinen ja hassu, voisi ehkä sanoa.

Lucky vaikuttaa sosiaaliselta pojalta myös toisten koirien kanssa. Kuitenkin, koska Lucky on isohko ja leikkisä poika, tulee toisen koiran olla sellainen, joka jaksaa nuoren miehen iloista elämäntapaa.

Luckystä kasvanee isohko keskikokoinen poika. Se on reipas ja aktiivinen koira, joten uuden omistajan on oltava valmis pitkiin päivittäisiin lenkkeihin ja hyvään tapakasvatukseen Luckyn kanssa. Kuten kaikkien nuorten koirien kanssa, tulee Luckynkin kanssa varautua siihen, että aina kaikki ei mene kuin Strömsössä. Mutta pitkäjänteisellä kouluttamisella ja hyvällä huumorilla Luckyn kanssa selviää varmasti. Tämän hyväntuulisen pojan kanssa ei takuulla tule päiviä, joissa ei riittäisi elämäniloa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.