Vesta

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2017

12.9.2017
Kaunis ja isokorvainen Vesta heiluttaa innoissaan häntäänsä. "Jee, ihmisiä, tulkaa tulkaa jo!". Ystävällinen Vesta toivoisi pian pääsyä omaan kotiin.

Vesta asustaa Irinan tarhan perällä olevassa pentuparakissa. Ympärillä riittää kavereita, mutta ei ihmisiä. Pienet pennut haluaisivat sydämensä pohjasta nauttia ihmisseurasta, ja siksi tarhavieraiden saapuminen onkin valtava ilonhetki. Vesta on reipas tyttö ja tulee oitis tekemään tuttavuutta vieraiden kanssa. Ensin vähän nuuhkitaan ja sitten ollaan kapuamassa syliin. Sylissä istuminen on vähän jännittävää puuhaa, mutta kiltisti Vesta antaa tutkia ja käsitellä itseänsä. Vesta vaikuttaa mutkattomalta ja luottavaiselta pikkunatiaiselta, joka odottaa jo kovasti että pääsee tarhalta omaan kotiin.

Vestan menneisyydestä ei ole tietoa, mutta kuten jokaisen tarhalta tulevan koiran kohdalla, myös Vestan kanssa kuuluu varautua siihen että uutta elämää lähdetään opettelemaan aivan alkeista. Vesta ei osaa kävellä hienosti hihnassa, kaulapantaa sillä tuskin on koskaan edes ollut kaulassaan. Sisäsiisteydestä se ei tiedä mitään. Yksinoleminen voi olla kokonaan uusi asia. Monet uudet asiat ja tilanteet ovat alkuun pelottavia. Vesta toivookin löytävänsä ihmisen, jolla riittää halua ja motivaatiota sellaisen pennun sopeuttamiseen, jonka elämän lähtökohdat eivät ole olleet niin ruusuiset. Kunhan oikea koti osuu kohdalle, pakkaa Vesta samantien matkalaukkunsa ja matkustaa rajan toiselle puolelle.

Viipurin koirat - Vesta 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.