Laima

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suurehko (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2014

8.4.2017
Voi Laimaa! Onni ei ole sitä vielä potkaissut, eikä sopivaa adoptiohakemusta osunut kohdalle.

Laima ei siitä lannistu, mutta ikiomaa lenkkikaveria se kyllä toivoo, ihan palavasti! Laima toivoo, että matkalippu Suomeen tupsahtaisi vielä senkin tassuun ja mutainen tarha ja sen kymmenet koirat jäisivät taakse. 

23.9.2016
Reipas ja ihmisrakas Laima on hyvin sympaattinen tyttö. Laiman pennut löysivät jo kodit, joten Laimakin haluaisi pian omaan kotiin!

Emokoira Laima synnytti alkukeväällä pentueen rakennustyömaalle junaradan varteen. Rakennustöiden päätyttyä työmiehet lähtivät ja koiraperhe jäi oman onnensa nojaan ilman ruokkijaa. Niiden onneksi Olgan luota järjestyi kuitenkin nopeasti turvapaikka. Kaikki pennuista eivät ikävä kyllä selviytyneet, mutta kahdeksan onnekasta pikkunaperoa pääsi Olgan luo: Klodi, Kamilla, Koral, Karo, Kvik, Keks, Kiril ja Kris. Kaikki pennut ovat jo päässeet Suomeen, ja Laimakin haluaisi pian seurata pentujaan omaan kotiin!

Laima on äärimmäisen ihmisrakas tyttö. Ei ole liioiteltua sanoa, että se ei taida tietää mitään ihanampaa tässä maailmassa kuin kivat ihmiset, rapsutukset ja ennen kaikkea seura! Kun Laiman aitaukseen menee, voi olla aivan varma, että tyttö ei montaakaan hetkeä malta olla erossa ihmisistä. Ja se ei tietysti ole mikään ihme, sillä tarhaoloissa ihmisten seura on aina kovin rajoitettua.

Laima on hyvin ystävällinen ja avoin tyttö. Se ei ole mikään mahdoton sähläri, mutta sen verran aktiivinen tyttö kuitenkin, että se tarvitsee varmasti myös sopivan aktiivisen omistajan. Isohkona tyttönä se varmasti tulee rakastamaan pitkiä lenkkejä säässä kuin säässä, ja tietysti myös kaikkea muuta mielekästä puuhailtavaa omistajansa kanssa.

Reippaana tyttönä Laima sopeutunee monenlaiseen ympäristöön. Voisi kuitenkin kuvitella, että Laima arvostaisi kotia, jossa sillä olisi mahdollisuus myös juoksenteluun omalla aidatulla pihalla. Ainakaan tällä hetkellä Laima ei pahemmin arvosta toisten aikuisten koirien seuraa, joten Laima muuttaisi todennäköisesti mieluiten perheen ainoaksi nelijalkaiseksi silmäteräksi.

Koska emme tiedä, onko Laima koskaan asunut varsinaisesti kotikoirana, tulee uuden omistajan ymmärtää, että Laima tullee tarvitsemaan opastusta monissa kotikoiran taidoissa. Yksinjäämisestä sisäsiisteyteen ja hihnassa kauniisti kävelyyn voi kaikki tarvita harjoitusta. Mutta sitä emme hetkeäkään epäile, etteikö Laima näitä taitoja oppisi, kunhan uudella omistajalla riittää pitkäjänteisyyttä mahdollisten harjoitusta tarvitsevien asioiden treenaamiseen.

Jos olet haaveillut reilunkokoisesta, sydämellisestä ja sympaattisesta koiratytöstä, odottaa Laima malttamattomana yhteydenottoa! Laima ei osaa vielä haaveilla kokonaan sen omasta ihmisestä, mutta kun Laima kerran sellaisen saa, voimme vain kuvitella, miten suuri asia se on Laimalle. Toivottavasti saamme jo pian kertoa Laimalle kuulumiset oman kodin löytymisestä!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.