Livia

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 12/2016

8.5.2017
Liviä on ystävällisen oloinen pentu, mutta ihmisvieraat vähän vakavoittavat tytön kauniita kasvoja. Mistä Livialle löytyisi oma, ymmärtäväinen ihminen?

Livia kuuluu siihen suureen joukkoon hylättyjä ja ei-toivottuja pentuja, jotka ovat päätyneet tänä keväänä mutkan tai useamman kautta koiratarhalle. Irinan suurella koiratarhalla Livia odottaa kohtalotovereidensa kanssa, että oma rakastava koti löytyisi.

Livia asustaa samassa aitauksessa monen muun pennun kanssa. Se katselee vieraita uteliaasti ja touhuaa niiden parissa, mutta ei rohkene omaehtoisesti hakemaan rapsutuksia. Miksikään arkajalaksi Liviaa ei kuitenkaan voi kutsua, se on vain vähän häkeltyneen ja varovaisen oloinen. Livia antaa kauniisti käsitellä itseään ja sen saa nostettua syliin ilman suurempaa vaivannäköä. Jos siis jaksaa pidellä sitä, mikään kevyt keijukainen Livia ei ole.

Livia arvostaisi kotia, jossa on jo ennestään koirakokemusta. Koirakaveri helpottamassa kotiutumista ja näyttämässä esimerkkiä olisi varmasti Livian mieleen. Muutto tutusta tarhaympäristöstä omaan kotiin on varmasti pelottavaa ja jännittävää, ja alussa Livia tarvitseekin paljon tukea, kannustusta ja ymmärrystä uudelta ihmiseltään. Hyvät kokemukset ja aika auttavat, ja Liviastakin kuoriutuu varmasti vielä ihana pusutyttö kunhan kotiutumiseen ollaan valmiita panostamaan. Livia etsii tositarkoituksella loppuelämän kotia ja ihmistä, missä olet?

Liviasta kasvaa aikuisena ainakin keskikokoinen neitokainen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.