Ahti

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2019
Tautitestattu: 1/2020
Sijainti: Jokioinen, Suomi

22.3.2020
Ahti hurmasi hoitoperheensä eikä etsi enää kotia. 

5.3.2020
Ihastuttava Ahti muutti hoitopaikkaan harjoittelemaan kotikoiran elämää. 

12.2.2020
Ahti testattiin oman kodin toivossa seitsemän vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Ahtin testeistä negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, borrelioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) sekä ihomato (Dirofilaria repens).

Viipurin koirat - Ahti 28.2.2020

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Ahtin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

23.1.2020
Katsokaa noita hurmaavia kulmakarvoja, kenellä voikaan olla noin mainiot valkoiset kulmat? Nehän on pusupoika-Ahdilla!

Huomio kiinnittyy oitis aitauksessa olevaan pikkuiseen pentuun, jolla on maailman sympaattisimmat valkoiset kulmakarvat, aivan kuin joku olisi ne maalannut siveltimellä kasvoihin. Pikkuinen Ahti on kovin ystävällinen ja ihana, pusuja satelee ja häntä väpättää innosta. Ahdilla elämänalku on ollut haasteita täynnä.

Eräällä kodittomalla miehellä oli steriloimaton narttukoira, joka kanssa he yhdessä etsivät roskakoreista ruokaa syötäväksi. Tämä koira oli synnyttänyt seitsemän pentua. Kaikeksi onneksi tarhanpitäjä Olga kuuli tapauksesta ja tavoitti miehen sekä sai otettua kuusi pentua suojiinsa. Yhdestä koiranpennusta mies ei suostunut millään luopumaan, vaikka Olga tarjosi pientä maksuakin vastineeksi. Koditon mies ja nykyisin steriloitu narttukoira sekä yksi pentu jatkavat elämistään kadulla kodittomina. Olgan tarhalla oleva sisarussarja Airi, Ahti, Ave, Anna, Anttu ja Arru toivovat hyvän tuurinsa jatkuvan tästä eteenpäin ja kotien löytyvän Suomesta.

Ahti vaikuttaa vekkulilta ja mukavalta pennulta. Kotikoiran taitoja Ahdilla ei ole tassuissan, mutta sitäkin enemmän sillä on rakkautta ja iloa annettavana. Ahdista saa varmasti mukavan kaverin ulkoiluun ja sohvalla pötköttelyyn. Kauniin hihnakävelyn salat Ahdille saa varmastikin opettaa, ja pehmeän sohvan ihanuuden Ahti taitaa ihan itse keksiä. Aivan kaupungin keskustaan Ahti ei rohkene muuttaa, mutta rauhallisempaa seutua Ahti varmasti arvostaisi. Mikäli koirakaveri jo odottaisi kotona, se olisi Ahdin mielestä hieno juttu. Mistä löytyisi hurmaavalle Ahdille ikioma koti?

Viipurin koirat - Ahti 3.1. & 16.1.2020

Viipurin koirat - Ahti 20.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.