Danni

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: jäänee pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

12.3.2020
Danni muutti omaan kotiin.

1.3.2020
Dannin rabiesvasta-aineiden määritys osoitti, että sillä on riittävä rokotussuoja tartuntaa vastaan. 

19.2.2020
Danni testattiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Dannin testeistä negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) sekä Mycoplasma haemocanis.

13.1.2020
Pörheäturkkinen Danni on ystävällinen ja iloinen kaunotar. Liikkuva sterilointiklinikka nappasi tytön talteen ulkoa ja toi Irinan tarhalle muutaman muun koiran kanssa.

Katse pysähtyy yhden aitauksen kohdalla. Siellä käy hirveä kuhina eikä heti erotakaan, kuinka monta pikkukoiraa siellä oikein kirmailee. Häntiä heiluu ja vielä enemmän ne heiluvat, kun aitaukseen astuu sisään. Siro ja kaunis Danni ei jää huomaamatta, kun tyttö nostaa pienet etukäpänsä vasten rintaa. Sen sydän hakkaa hännän jatkaessa huiskimista. Sylissä oleminen ei tunnu lainkaan hassummalta Dannin mielestä. Ei, ei ollenkaan. Kun tytön laskee takaisin maahan, ymmärtää Danni heti että lämmin syli oli paljon mukavampi paikka kuin märkä puulattia. Tahtoo takaisin!

Danni pääsee vähän tutustumaan hihnaan ja tarhan ulkopuoliseen ympäristöön, kun se otetaan ulos aitauksesta. Hihna vaikuttaa olevan Dannille uusi asia, sillä sen verran paljon se tyttöä jännittää. Muutamat tarhan koirista elävät vapaina tarhan alueella ja tulevat usein seuraamaan koirien ulkoiluhetkeä. Etenkin yksi nuori ja innokas narttu on kiinnostunut Dannista, mutta Danni ei oikein tiedä mitä tekisi. Välillä voisi singota leikkiin, mutta välillä jännittää. Kiristyvä hihna sekin sotkee vähän kuvioita. Jännityksen hetkellä Danni suuntaa kuitenkin ihmisen luo, hyppää vasten ja hakee turvaa.

Danni on siro ja pienehkö tyttö, joka jäänee mukavan kompaktiksi aikuisena. Ihmisiin Danni suhtautuu luottavaisesti ja lyhyet seurusteluhetket vieraiden kanssa tekevät sen enemmän kuin onnelliseksi. Tytön elämän alkuvaiheista meillä ei ole tietoa, mutta sen avoimesta suhtautumisesta ihmisiin voi päätellä, ettei se ole meikäläisten kanssa ensimmäistä kertaa tekemisissä. Emme tiedä, onko kukaan koskaan opettanut Dannille mitään kotikoirantaitoja, joten tulevan omistajan on varauduttava yhteisiin harjoituksiin tytön kanssa. 

Viipurin koirat - Danni 9.1.2020

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.