Tilkku

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2019
Tautitestattu: 12/2019
Sijainti: Helsinki, Suomi

21.3.2020
Tilkku sai kodin Helsingistä.

12.3.2020
Tilkulla on kotiehdokas eikä siitä tällä hetkellä oteta kyselyitä vastaan.

6.2.2020
Tilkku pääsi sijaiskotiin ja odottaa yhteydenottoja Helsingissä.

16.12.2019
Viipurin Koirat testautti Tilkun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Tilkulta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, borrelioosi, ehrlichioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens). Tilkku on valmis pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan omaan kotiin.

24.11.2019
Kirjava Tilkku on suloinen ja kiltti tyttö. Se tuumii ihan pienen hetken vieraisiin ihmisiin tutustumista, mutta varsin nopeasti kuitenkin häntä alkaa heilua ja Tilkku tulee tervehtimään.

Tilkku ja sen siskot Tuuma, Tuittu, Tirra ja Tikki löytyivät aivan pieninä pentuina autiotalosta Kamenkan kylästä. Paikalliset nuoret tytöt huomasivat oman onnensa nojassa elävän pentueen ja Olga ystävällisesti lupasi ottaa pennut vastaan. Karu elämän alku ei onneksi ole pentuihin jättänyt juurikaan jälkeä, ja niistä on kasvanut hyvin iloisia, luottavaisia ja ihmisrakkaita pentuja.

Tilkku on siskoksista harkitsevaisin. Mikään varsinainen arkajalka sekään ei ole, mutta siinä kun muut siskot juoksevat suinpäin vieraita vastaan, tuumailee Tilkku asiaa pienen hetken. Mutta heti kun Tilkku on päättänyt tulla tutustumaan, muuttuu se hyvin iloiseksi ja häntä heiluen jää pyörimään jalkoihin. Varsin iloinen ja reipas tyttö se Tilkkukin siis on!

Tilkku on kasvanut tarhalla aivan pikkupennusta asti. Sillä ei ole mitään kokemusta sisätiloissa asumisesta, joten kaikki arkielämän askelmerkit tulee jaksaa opettaa sille huolellisesti alusta asti. Olemme kuitenkin varmoja, että rauhallisella ja johdonmukaisella opettamisella niin sisäsiisteys, yksinjääminen, hihnassa käveleminen kuin muutkin kotielämään kuuluvat taidot Tilkku oppii vielä hienosti.

Vaikka Tilkku on mahdottoman suloinen pentu, kasvaa siitä aikuisena reipas, keskikokoinen koira, joka tulee tarvitsemaan monenlaista aktiviteettia. Ja ennen kuin edes siihen aikuisuuteen päästään, saattaa monenlaista metkua mahtua matkaan. Maisteltuja sohvankulmia, jyrsittyjä kenkiä, raavittuja ovia... Kaikkea sellaista, jota kuuluu aina pennun kanssa elämiseen. Jos olet vakuuttunut, että hermosi kestävät pentumaisen elämän ja kaikkeen tarvittavaan tapakasvatukseen paneutumisen, odottaa Tilkku hakemustasi!

Viipurin koirat - Tilkku 17.10. & 21.11.2019

Viipurin koirat - Tilkku 20.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.