Hilbert

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2019

13.2.2020
Hilbert sai kodin Helsingistä.

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Hilbertin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

2.1.2019
Hilbert testattiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta oman kodin toivossa. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis.

19.12.2019
Eloisa ja ihmisrakas Hilbert on luottavainen pentu, joka ei ole moksiskaan syliin joutumisesta. Päinvastoin, sylissä istuminen ja huomion keskipisteenä oleminen sopii Hilbertille oikein hyvin.

Vaalea ja partasuinen Hilbert erottuu tummemmasta pentujoukosta hyvin. Iloinen ja ihmisrakas luonnekin pitää huolen siitä, että Hilbert jää hyvin muistiin. Saapuneet tarhavieraat ovat Hilbertistä ihan mahtava juttu ja se nostelee etutassujaan vasten jalkoja hännän huiskuttaessa pienen propellin lailla. Hilbert on aitauksensa pienikokoisimpia pentuja, mutta pysyy hyvin menossa mukana eikä jää suuressa porukassa jalkoihin. Ihan nyhverökään Hilbert ei ole ja kilpailutilanteen syntyessä osaa sanoa tiukan sanan kaverille. Sylissä tämä pieni poika on selvästi istunut aiemminkin, mutta vieressä olevat ruokaämpärit saavat Hilbertin ihan kierroksille eikä se malta istua paikoillaan juuri sekuntia pidempään.

Hilbertin menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa. Ihmisrakkaana ja reippaana poikana sillä on kuitenkin varmasti jonkinnäköinen menneisyys ihmisten parissa elämisestä, jota se ei meille pysty kertomaan. Elämä tarhalla on rankkaa, ja rankemmaksi se muuttuu lähestyvien pakkasten myötä. Oma lämmin peti, kunnollinen ja säännöllisesti tarjoiltu ruoka sekä rakastava ja paneutunut omistaja ovat asioita, joista Hilbert ei voi muuta kuin haaveilla. Reippaana ja luottavaisena poikana Hilbert sopeutunee monenlaiseen perheeseen ja ympäristöön, kunhan omistaja on motivoitunut sen kotiuttamiseen huolella. 

Hilbert ei ole se kaikkein jykevin pentu, joten miksikään suureksi keskikokoiseksi se tuskin on venähtämässä.

Viipurin koirat - Hilbert 21.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.