Sade

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

3.1.2020
Sade sai kodin Vantaalta.

13.11.2019
Pieni Sade pääsi sijaiskotiin Kouvolan seudulle.

2.11.2019
Sadelta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, ehrlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), babesioosi ja Mycoplasma haemocanis.

Viipurin Koirat testasi myös Saden rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml. Sade on nyt valmis muuttamaan omaan kotiin.

8.10.2019
Pieni Sade on suloinen pentu. Se tykkää kovasti ihmisistä, mutta on vähän tottumaton käsittelyyn. Hihnakävelyharjoitukset ovat alkaneet ja niitä tyttö jatkaisi mieluusti pian omassa kodissaan!

Laikukkaat sisarukset Sade ja Samoa ovat peräisin Poljanyn (ent. Uusikirkko) kylästä ja päätyivät Irinan tarhalle loppukesästä. Sisarusten menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta veli Samoa on hyvin reipas ja ihmisrakas eikä sisko Sadekaan pahasti reippaudessa jälkeen jää. Mitä nyt sylissä oleminen vähän jännittää, mutta äkkiäkös siihen tottuu. Sade jakaa aitauksen monen muun nuoren koiran ja pennun kanssa. Se on aitauksensa pienimpiä ja jää herkästi muiden jalkoihin - varsinkin ruoka-aikana. Ellei vieressä ole valvomassa, tuntuu ettei Sade-rukalle jää juuri nappulan nappulaa.

Sade on päässyt harjoittelemaan tarhalla hihnakävelyä, joka sujui yllättävän hyvin. Kyseessä oli kuitenkin mitä todennäköisimmin tytön ensimmäinen hihnakävely. Reippaista ja tutuista koirakavereista oli varmasti paljon hyötyä ja eteenpäin mentiin häntä heiluen! 

Syksyn edetessä tarha muuttuu aina vain rankemmaksi paikaksi elää. Sade toivoisi kovasti pääsyä omaan, kunnolliseen kotiin, sillä tarhalle jäädessä himmenee toivo valoisasta ja onnellisesta tulevaisuudesta. Tytön toiveissa olisi löytää ymmärtäväinen ihminen, sillä Sade ei välttämättä ole milloinkaan asunut sisällä kotona eivätkä kotikoirantaidotkaan ole sille ennestään tuttuja. Koirakaverista Sade varmasti ilahtuisi ja siitä olisi hyötyä alun sopeuttamisessa, mutta ehdoton kriteeri se ei ole. Rauhallisesta asuinympäristöstä Sade ei sen sijaan halua toistaiseksi tinkiä. Sade on melko siro eikä siitä kasva aikuisena suurta koiraa. Keskikokoinen tai siro keskikokoinen tyttö. Sen hampaissa on jonkinasteinen kiillevaurio, joten tulevan omistajan on varauduttava eläinlääkärikuluihin.

Viipurin koirat - Sade 22.9. & 2.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.