Tikki

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2019

18.1.2020
Tikki sai oman kodin Turun seudulta.

16.12.2019
Tikki pääsi askeleen lähemmäs omaa kotia ja odottaa nyt hakemuksia sijaiskodissaan Tampereen seudulla.

16.12.2019
Viipurin Koirat testautti Tikin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Tikiltä testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, borrelioosi, ehrlichioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens). Tikki on valmis pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan omaan kotiin.

24.11.2019
Kaunis Tikki on reipas ja sosiaalinen tyttö. Tikki rakastaa ihmisiä ja sylissä köllöttämistä, joten Tikki haluaisi myös omaan kotiin pian!

Tikki ja sen siskot TuumaTilkkuTuittu ja Tirra löytyivät aivan pieninä pentuina autiotalosta Kamenkan kylästä. Paikalliset nuoret tytöt huomasivat oman onnensa nojassa elävän pentueen ja Olga ystävällisesti lupasi ottaa pennut vastaan. Karu elämän alku ei onneksi ole pentuihin jättänyt juurikaan jälkeä, ja niistä on kasvanut hyvin iloisia, luottavaisia ja ihmisrakkaita pentuja.

Ihana Tikki on kovin ihmisrakas tyttö. Se juoksee aina etunenässä tervehtimään jokaista tulijaa. Syliin pääseminen on Tikistä ihan huippujuttu, ja siinä on niin mukavaa, että nukahtaminenkin käy käden käänteessä. Ei väliä onko tuttu vai tuntematon, Tikki haluaa jokaisen ystäväksi!

Olgan luona asuu pentuja iso lauma. Tikki on oppinut siellä koiranelämän perussääntöjä ja se tuleekin sujuvasti toimeen muiden pentujen kanssa. Leikkihetket toisten pentujen kanssa ovat päivien hupia tarhan muuten yksitoikkoisessa arjessa.

Tikki on kasvanut tarhalla aivan pikkupennusta asti. Sillä ei ole mitään kokemusta sisätiloissa asumisesta, joten kaikki arkielämän askelmerkit tulee jaksaa opettaa sille huolellisesti alusta asti. Olemme kuitenkin varmoja, että rauhallisella ja johdonmukaisella opettamisella niin sisäsiisteys, yksinjääminen, hihnassa käveleminen kuin muutkin kotielämään kuuluvat taidot Tikki oppii vielä hienosti.

Vaikka Tikki on mahdottoman suloinen pentu, kasvaa siitä aikuisena reipas, keskikokoinen koira, joka tulee tarvitsemaan monenlaista aktiviteettia. Ja ennen kuin edes siihen aikuisuuteen päästään, saattaa monenlaista metkua mahtua matkaan. Maisteltuja sohvankulmia, jyrsittyjä kenkiä, raavittuja ovia... Kaikkea sellaista, jota kuuluu aina pennun kanssa elämiseen. Jos olet vakuuttunut, että hermosi kestävät pentumaisen elämän ja kaikkeen tarvittavaan tapakasvatukseen paneutumisen, odottaa Tikki hakemustasi!

Viipurin koirat - Tikki 17.10. & 21.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.