Maunu

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2019
Tautitestattu: 1/2020
Sijainti: Helsinki, Suomi

23.3.2020
Maunu muutti omaan kotiin Vantaalle.

20.2.2020
Reipas Maunu-poika muutti sijaiskotiin Helsinkiin harjoittelemaan kotikoirana olemista.

14.1.2020
Aika vekkuli tämä reipas ja ihmisrakas Maunu. Poika yrittää juosta sukkelaan jokaisen luokse, joka vähänkin kumartuu. Maunu todellakin pitää ihmisistä!

Maunu on vauhdikas poika, joka pitää huolen, ettei aitauksessa ehdi tulemaan tylsää hetkeä. Maunu juoksee tervehtimään kaikkia useampaankin otteeseen, ajaa välillä takaa omaa häntäänsä ja kirmailee pentumaiseen tapaan tarhakavereittensa kanssa. Hauska ja elämäniloinen kaveri!

Kamenkan kylästä, suomalaiselta nimeltään Kaukjärvenkylä, löytyi useita pentuja. Pennut olivat noin kuukauden vanhoja löytyessään. Maunu on yksi näistä pennuista, jotka pääsivät Olgan tarhalle turvaan. Tietoa ei ole, onko Maunulla olemassa mahdollisesti sisaruksia.

Maunu on niin reippaan oloinen tarhalla, että Maunu voisi pärjätä talouden ainoanakin lemmikkinä. Mutta kyllä kiva koirakaveri Maunulle kelpaa, vaikkapa juuri sellainen kaveri, jonka kanssa voisi temmeltää ja juosta.

Maunulle ei ole kertynyt kotikoirantaitoja tassuihin, joten sisäsiisteys, hihnakävely, yksinolo ja muut tavanomaiset taidot Maunulle täytyy opastaa rauhallisesti ja johdonmukaisesti. Fiksussa Maunussa on hyvät ainekset taidot oppimaan. Reipas Maunu haluaisi kävellä kanssasi lenkkejä ulkona ja haistella onko jo kevättä ilmassa.

Viipurin koirat - Maunu 20.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.