Tuittu

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2019

10.1.2020
Tuittu sai kodin Turun seudulta.

30.12.2019
Tuitusta ei oteta tällä hetkellä enempää hakemuksia vastaan.

16.12.2019
Reipas Tuittu matkasi sijaiskotiin Suomeen ja odottelee omaa kotia Hämeenkyrössä.

16.12.2019
Tuittu testattiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testatut taudit olivat negatiivisia. Tuitulta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, borrelioosi, ehrlichioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens). Tuittu on valmis pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan omaan kotiin.

Viipurin Koirat testautti Tuitun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

24.11.2019
Pörröinen Tuittu on iloinen ja sosiaalinen tyttö! Tuittu rakastaa sylissä olemista ja haluaisikin sinne aina uudestaan ja uudestaan.

Tuittu ja sen siskot Tuuma, Tilkku, Tirra ja Tikki löytyivät aivan pieninä pentuina autiotalosta Kamenkan kylästä. Paikalliset nuoret tytöt huomasivat oman onnensa nojassa elävän pentueen ja Olga ystävällisesti lupasi ottaa pennut vastaan. Karu elämän alku ei onneksi ole pentuihin jättänyt juurikaan jälkeä, ja niistä on kasvanut hyvin iloisia, luottavaisia ja ihmisrakkaita pentuja.

Tuittu ilahtuu hirmuisesti ihmisvieraista. Se juoksee pomppien vastaan ja hypähtää tassut tulijan jalkaa vasten. Pieni häntä heiluu ja korvat ovat litassa pitkin päätä. Voiko koiranpentu onnellisemman näköinen olla! Kun vieras istahtaa aitauksen reunalle, kiipeää Tuittu nopeasti syliin. Ihmisen syliin on ihana käpertyä nukkumaan - lämpimään, kuivaan ja rauhalliseen paikkaan.

Tuittu tulee hienosti toimeen paitsi siskojensa, myös muiden aitauksessa olevien pentujen kanssa. Pienet painileikit päivän touhujen lomassa ovat sen suosikkeja, kuten iloisen koiranpennun elämässä kuuluukin olla.

Tuittu on kasvanut tarhalla aivan pikkupennusta asti. Sillä ei ole mitään kokemusta sisätiloissa asumisesta, joten kaikki arkielämän askelmerkit tulee jaksaa opettaa sille huolellisesti alusta asti. Olemme kuitenkin varmoja, että rauhallisella ja johdonmukaisella opettamisella niin sisäsiisteys, yksinjääminen, hihnassa käveleminen kuin muutkin kotielämään kuuluvat taidot Tuittu oppii vielä hienosti.

Vaikka Tuittu on mahdottoman suloinen pentu, kasvaa siitä aikuisena reipas, keskikokoinen koira, joka tulee tarvitsemaan monenlaista aktiviteettia. Ja ennen kuin edes siihen aikuisuuteen päästään, saattaa monenlaista metkua mahtua matkaan. Maisteltuja sohvankulmia, jyrsittyjä kenkiä, raavittuja ovia... Kaikkea sellaista, jota kuuluu aina pennun kanssa elämiseen. Jos olet vakuuttunut, että hermosi kestävät pentumaisen elämän ja kaikkeen tarvittavaan tapakasvatukseen paneutumisen, odottaa Tuittu hakemustasi!

Viipurin koirat - Tuittu 17.10. & 21.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.