Tuuma

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2019

19.12.2019
Tuuma sai kodin Helsingistä.

16.12.2019
Viipurin Koirat testautti Tuuman rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Tuumalta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, borrelioosi, ehrlichioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens). Tuuma on valmis pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan omaan kotiin.

24.11.2019
Tumma kaunokainen Tuuma on avoin, iloinen ja sosiaalinen pentu. Pieni häntä vipattaa mahdottomasti, kun Tuuma saa tutustua uusiin ihmisiin!

Tuuma ja sen siskot TikkiTilkkuTuittu ja Tirra löytyivät aivan pieninä pentuina autiotalosta Kamenkan kylästä. Paikalliset nuoret tytöt huomasivat oman onnensa nojassa elävän pentueen ja Olga ystävällisesti lupasi ottaa pennut vastaan. Karu elämän alku ei onneksi ole pentuihin jättänyt juurikaan jälkeä, ja niistä on kasvanut hyvin iloisia, luottavaisia ja ihmisrakkaita pentuja.

Kaunis Tuuma on kovin mutkaton ja sosiaalinen tyttö. Se tepastelee tutustumaan kaikkiin ihmisiin avoimesti ja iloisesti, ja syliin pääseminen on siitä ihan huippujuttu. Kun Tuuma lasketaan takaisin maahan, haluaisi se niin kovasti takaisin syliin.

Tuuma elelee Olgan luona isossa pentulaumassa. Siellä sille on tullut tutuksi koirien välinen kommunikointi ja se onkin oikein sujuva menijä muiden pentujen joukossa. Ja leikiksi on kiva pistää aina välillä!

Tuuma on kasvanut tarhalla aivan pikkupennusta asti. Sillä ei ole mitään kokemusta sisätiloissa asumisesta, joten kaikki arkielämän askelmerkit tulee jaksaa opettaa sille huolellisesti alusta asti. Olemme kuitenkin varmoja, että rauhallisella ja johdonmukaisella opettamisella niin sisäsiisteys, yksinjääminen, hihnassa käveleminen kuin muutkin kotielämään kuuluvat taidot Tuuma oppii vielä hienosti.

Vaikka Tuuma on mahdottoman suloinen pentu, kasvaa siitä aikuisena reipas, keskikokoinen koira, joka tulee tarvitsemaan monenlaista aktiviteettia. Ja ennen kuin edes siihen aikuisuuteen päästään, saattaa monenlaista metkua mahtua matkaan. Maisteltuja sohvankulmia, jyrsittyjä kenkiä, raavittuja ovia... Kaikkea sellaista, jota kuuluu aina pennun kanssa elämiseen. Jos olet vakuuttunut, että hermosi kestävät pentumaisen elämän ja kaikkeen tarvittavaan tapakasvatukseen paneutumisen, odottaa Tuuma hakemustasi!

Viipurin koirat - Tuuma 17.10. & 21.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.