Fanni

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2019

6.6.2019
Fanni löysi kodin Helsingistä.

10.5.2019
Kaikki Fannilta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Fannilta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Fannin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

28.4.2019
Fanni on suloinen ja touhukas vipeltäjä, jolle myös sylissä istuminen ja rapsuttelut ovat mieleistä puuhaa.

Tammikuun alussa venäläisessä sosiaalisessa mediassa kuulutettiin apua emokoiralle ja sen pennuille. Parrakas narttukoira oli ilmestynyt autokorjaamon pihapiiriin Pietarissa ja synnyttänyt siellä. Korjaamon työntekijöt olivat sanoneet, että antavat pennuille muutaman päivän aikaa ja sitten ne hukutetaan. Onneksi pennuille järjestyi kuitenkin kotihoitopaikka, jossa ne asuivat niin pikään, että ehtivät saamaan rokotukset useampaan kertaan jonka jälkeen ne muuttivat Olgan luokse. Pennut asuivat lapsiperheessä ja niiden kanssa harjoiteltiin myös hihnassa kävelemistä. Iloinen kuuden katras Fedra, Flora, Fanni, FallaFedo ja Fender ovat pian valmiita oman kodin valloitukseen.

Pentueen pienikokoisin Fanni on hauskaa seurattavaa. Kun herkkuja tulee näkyville, käy Fannin häntä vipattamaan ja nenä vie tätä pientä tyttöä joka suuntaan. Mukava yllätys on, että Fanni haluaa kiivetä itse syliin ja malttaa viihtyä siinä myös tovin. Uusien ihmisten vierailu vaikuttaa olevan koko pentueelle todella positiivinen juttu. Fanni on sisarustensa tapaan avoin ja reipas eikä aikaile tutustumisessa. Kaikki vaikuttaa tällä hetkellä Fannin kohdalla oikein lupaavalta. Enää puuttuu vain se ikioma rakastava koti, jossa jaksetaan paneutua pentukoiran uuden alkutaipaleen haasteisiin lempeällä otteella. Nuoren koiran kanssa elämä voi välillä olla yhtä hullunmyllyä. Jos pienet koiramaiset kepposet kuuluvat mielestäsi nuoren koiran kanssa elämiseen ja haluat sitoutua uuteen ystävääsi koko sen elämän ajaksi, voisi tämä pieni tirriäinen muuttaa luoksesi jo melko pian!

Fannista kasvanee keskikokoinen tyttö aikuisena. Ehkä siro sellainen, mutta aika näyttää. Kaikkien sisarustensa tapaan Fanni on reipas ja ihmisrakas pentu, joka voisi soveltua monenlaiseen perheeseen ja asuinympäristöön. Vaikka Fannilla on jotain kokemusta esimerkiksi hihnakävelystä, on tulevan omistajan varauduttava opettamaan tytölle vielä monia kotikoirantaitoja, kuten yksin olemista ja sisäsiisteyttä. Olgan luona pennut asuvat ulkoaitauksessa ja ne ovat viettäneet tähänastisen elämänsä syntymästänsä saakka koiraseurassa. Tärkeintä on, että Fannille löytyy sitoutunut ja ymmärtäväinen omistaja, jolla riittää aikaa ja halua paneutua pennun sopeuttamiseen, kasvatukseen ja koulutukseen mahdollisista haasteista huolimatta.

Viipurin koirat - Fanni 15.4.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.