Gostik

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2019

6.6.2019
Gostik eli Kosti sai kodin Kouvolan seudulta.

23.5.2019
Gostik pääsi jatkamaan oman kodin etsintää Suomesta käsin ja on tavattavissa hoitopaikassaan Hämeenlinnan suunnalla.

10.5.2019
Kaikki Gostikilta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Gostikilta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Gostikin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

21.4.2019
Veikeännäköinen Gostik löytyi vajaa parikuisena yksinään lumihangesta Kamenkasta eli Kaukjärvenkylästä. Gostik odottaa omaa kotiaan Olgan luona.

Gostik on iloinen poika, joka tepsuttaa häntä reippaasti heiluen Olgan vierellä tervehtimään vieraita. Gostik on asunut Olgan luona jo muutaman kuukauden ajan. Se katselee vieraita uteliaana ja porhaltaa rennosti jaloissa, mutta tuntuu tarvitsevan hetken aikaa muodostaakseen mielipiteen vierailijoista läheisempää tutustumista varten. Olgaan Gostik on selvästi jo kovin kiintynyt ja luottaa tähän täysin. Gostik saattaa jolkotella iloisesti vieraita kohti, mutta tuntuu vähän pohtivan uskaltaako vieraiden luokse jäädä rapsuteltavaksi vai ei. Sylissä poika istuu nätisti ja rauhallisesti eikä mistään paniikinpoikasesta ole tietoakaan. Olgan talossa ja pihalla Gostik on tottunut elämään muiden koirien ja kissojen ympärillä ja tulee niiden kanssa hyvin juttuun.

Gostikin menneisyydestä ei ole sen tarkempia tietoja. Se on elänyt nyt muutaman kuukauden Olgan luona ja vipeltää tottuneesti Olgan pienessä pihapiirissä. Omaan kotiin muutto on varmasti Gostikille hämmentävä ja jännittävä tapahtuma, ja sopeutumista helpottamassa voisikin olla kiva ja reipas koirakaveri uudessa kodissa odottamassa. Gostik ei halua muuttaa ihan sinne kaikista vilkkaimmalle asuinalueelle vaan rauhallisempi sijainti sopisi tälle pojalle paremmin. Kotikoirantaidoissa riittää varmasti vielä harjoiteltavaa ja Gostik haluaa muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä pennun opastamiseen ja kouluttamiseen.

Viipurin koirat - Gostik 15.4.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.