Falla

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2019

18.6.2019
Fallasta, nyk. Ruu, lisättiin uusia kuvia omassa kodissaan.

23.5.2019
Ihana Falla muutti omaan kotiin Helsinkiin.

10.5.2019
Kaikki Fallalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Fallalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Fallan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

28.4.2019
Hauskan näköinen Falla on rauhallinen ja utelias pentu, joka hurmaa kauniilla katseellaan.

Tammikuun alussa venäläisessä sosiaalisessa mediassa kuulutettiin apua emokoiralle ja sen pennuille. Parrakas narttukoira oli ilmestynyt autokorjaamon pihapiiriin Pietarissa ja synnyttänyt siellä. Korjaamon työntekijöt olivat sanoneet, että antavat pennuille muutaman päivän aikaa ja sitten ne hukutetaan. Onneksi pennuille järjestyi kuitenkin kotihoitopaikka, jossa ne asuivat niin pikään, että ehtivät saamaan rokotukset useampaan kertaan jonka jälkeen ne muuttivat Olgan luokse. Pennut asuivat lapsiperheessä ja niiden kanssa harjoiteltiin myös hihnassa kävelemistä. Iloinen kuuden katras Fedra, FloraFanni, Falla, Fedo ja Fender ovat pian valmiita oman kodin valloitukseen.

Fallalla on pentueen isoimmat lurppakorvat. Jaloissakin on sen verran pituutta, että tästä tytöstä kasvaa luultavasti sulosäärinen kaunotar. Falla on sisarustensa tapaan ihmisrakas ja reipas pentu. Falla ei ole mokiskaan, kun se nostaa syliin. Käsivarsille voi ihan luottavaisin mielin jäädä rötköttämään. Falla vaikuttaa melko rauhalliselta, eikä ole pentueen vilkkain koheltaja, mutta voi toki kotiolossa saada sellaisiakin piirteitä. Fallalla on melko ohut ja sileä turkki, jonka vuoksi Falla toivoo oman kodin löytyvän pian, jottei sen tarvitse jäädä syksyn tullessa tarhalle palelemaan. Tällä ihastuttavalla tytöllä on hyvät edellytykset pärjätä monenlaisessa ympäristössä, kunhan tulevalla omistajalla on kärsivällisyyttä opastaa uuden ja ihmeellisen maailman kummallisuuksiin. Yksin olemista täytyy jaksaa harjoitella pienin askelin, sillä Fallalla ei ole kokemusta muusta kuin koiralauman keskellä elämisestä. Myös sisäsiisteyteen, hihnakävelyyn ja muihin tärkeisiin kotikoiran taitoihin on uuden omistajan jaksettava paneutua, vaikka välillä meno olisikin takkuista ja mahdollisia haasteita tulisi vastaan. 

Viipurin koirat - Falla 15.4.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.