Vesa

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 6/2017

1.5.2019
Vesan hoitopaikasta tuli koti.

1.3.2019
Vesa pääsi hoitopaikkaan Tampereen seudulle. Vesasta ei oteta tällä hetkellä hakemuksia vastaan.

17.2.2019
Vesa osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

Vesalle tehtiin myös pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

15.1.2019
Pieni mäyräkoirasekoitus Vesa on mukava ja ihmisrakas poika, jolla on aiemmin ollut koti. Kunpa lyhytkarvainen Vesa pääsisi pian pakkasesta uudelleen kodin lämpöön.

Hauskannäköiseen koirapoikaan kiinnittyy huomio aitauksessa. Pieni pää, isot korvat ja pitkovartalo, sehän on Vesa! Mitä ihastuttavin nuorimies, jolla näyttää olevan hymy herkässä kun ihmisiä näkee. Häntä vispaa ja luokse tullaan reippaasti ilman ujostelua. Vesan käyttäytymisestä näkeekin ihmisten olevan sen mielestä mukavaa seuraa. Hihnalenkitys on Vesalle tuttua puuhaa, niin nätisti ja sulavasti homma sujuu. Lenkillä lauma irti olevia koira kirmaa paikalle ja ne poukkoilevat sinne tänne Vesan ympärillä, mutta itsevarmaa kaveria moinen ei hätkäytä. Aitauksessa olevien muiden koirienkin kanssa tämä reipas poika näyttää tulevan hyvin toimeen. Vesa vaikuttaa kaikin puolin mukavanoloiselta koiralta!

Vesalla ja sen kaverilla Vihtorilla oli aiemmin koti, josta ne joutuivat kuitenkin hylätyksi muun perheen muutettua. Pojat eivät jostain syystä päässeet muiden mukaan vaan joutuivat tylysti tarhalle. Vesa ja Vihtori ponnistavat nyt kohti parempia koteja, jotka eivät tule hylkäämään parasta ystäväänsä. Aiemmassa kodissa Vesasta ja Vihtorista on pidetty kuitenkin ilmeisen hyvää huolta, sillä ihmisrakkaat pojat ovat luottavaisia ja käyttäytyvät tarhalla kauniisti. Molemmat koirat ovat myös kastroituja.

Luppakorvainen Vesa on pieni kooltaan, mutta sen verran mäyräkoiraa perimässä vaikuttaisi olevan mukana, että mäyriksille tyypilliseen tapaan on odotettavissa suurta luonnetta. Uuden kodin tuleekin ymmärtää ja osata hellästi oikealla tavalla ohjata mahdollisesti ison egon omaavaa poikaa. Vesalla lienee joitakin kotikoiran taitoja olemassa, mutta puuttuvia taitoja tulee pojalle opettaa kannustavalla tavalla. Reipas Vesa vaikuttaisi soveliaalta niin kaupunkiin kuin maallekin. Ihastuttava Vesa jää toiveikkaana odottamaan pikaisesti onnensa kääntymistä parempaan!

Viipurin koirat - Vesa 12.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.