Raisa

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2018

14.2.2019
Raisa sai kodin Vantaalta.

7.1.2019
Viipurin Koirat testautti Raisan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

10.1.2019
Raisa on kiva, ihmisrakas ja reipas pentu. Ikioma ihminen ja lämmin koti ovat Raisan toiveissa. Kuka huomaisi Raisan?

Raisa ilmestyi Irinan tarhalle yksinään loppuvuodesta. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta ihmisiä tämä tyttö rakastaa. Raisa juoksee rohkeasti vieraiden luokse ja ottaa suurella ilolla vastaan niin rapsutukset kuin herkutkin. Mitä enemmän ihmisiä on ympärillä, sen mukavampaa Raisalla näyttää olevan. Vaikka Raisa tulee reippaana hakemaan itse huomiota, ei se silti ole mikään lahkeita repivä riiviö - ainakaan vielä. Raisa jakaa saman aitauksen usean muun pennun kanssa. Se näyttäisi pärjäävän hyvin suuressa pentulaumassa ja osaavan pitää myös puoliaan jos joku meinaa kähveltää ruokanappulan suoraan kuonon vierestä. 

Raisa on veikeännäköinen tytteli hassuine otsasta sojottavine hapsuineen. Luonteeltaan Raisa vaikuttaa iloiselta, sosiaaliselta ja ihmisrakkaalta pennulta. Se onkin Raisan onni, sillä reippaat pennut liikkuvat yleensä paremmin omiin koteihin kuin pelkäävät arkajalat. Ja sitähän Raisa palavasti toivoo, omaa kotia. Kotikoirantaidoista Raisalla tuskin on pienintäkään aavistusta ja niitä onkin lähdettävä opettelemaan alkeista. Raisa lupaa olla innokas oppilas! Reippaan Raisan voisi kuvitella solahtavan niin maalle kuin kaupunkiinkin.

Viipurin koirat - Raisa 15.12.2018 & 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.