Mathilda

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (alle 10 kg)
Syntymäaika: 3/2018

1.3.2019
Pieni Mathilda sai kodin Miehikkälästä.

25.2.2019
Mathilda osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

19.2.2019
Mathildalle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. 

Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

17.2.2019
Mathilda sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

27.1.2019
Miten ystävällinen, ihmisrakas ja ihana tyttö pieni Mathilda onkaan. Mathilda löydettiin ulkoa pakkasesta eikä yrityksistä huolimatta sille ole löytynyt omistajaa.

Mathilda asustaa tällä hetkellä Irinan tarhan klinikkarakennuksessa. Onni, sillä ulkoaitauksessa tälle hentoiselle ja ohutturkkiselle tytölle koittaisi kovat ajat. Mathildan ei tarvitse kahta kertaa miettiä, miten päin olisi kun vieraat astuvat sisälle ovesta. Tyttö on onnensa kukkuloilla ja kapuaa pussausetäisyydelle heti sopivan tilaisuuden tullen. Sylissäkin Mathilda istuu varsin tottuneesti ja kuinka onnellinen se onkaan kun saa läheisyyttä ja huomiota. Vaikka ihmiset ovatkin Mathildalle selvästi tärkeysjärjestyksen alkupäässä, vaikuttaa se kuitenkin sopuisalta ja muiden koirien kanssa hyvin juttuun tulevalta tytöltä. Mathildalle on täysin ok, että muutkin koirat pääsevät nautiskelemaan samaan aikaan rapsutuksista. Samassa tilassa asuvat kissat sen sijaan ovat Mathildan mielestä hyvinkin kiinnostavia otuksia ja niiden perään tyttö ampaisee kovalla vimmalla. Saattaakin olla parempi, että Mathildan tulevassa kodissa ei olisi kissoja.

Mathildan menneisyydestä ei ole tietoa, mutta ihmisrakkaasta ja mitä luottavaisimmasta olemuksesta voinee päätellä, että joku on tätä tyttöä joskus rakastanut ja halunnut pitää siitä hyvää huolta. Tiedossamme ei ole onko Mathildalla tassuissaan mitään kotikoiran taitoja, joten tulevan omistajan on oltava halukas niitä sille lempeästi opettamaan. Hihnakävelyä Mathilda on saanut muutaman kerran harjoitella. Ainakaan toistaiseksi Mathilda ei ole harrastanut minkäänlaista räksytystä tarhaoloissa. Mathilda vaikuttaa suht reippaalta ja rohkealta koiralta, joten se saattaisi pärjätä monenlaisessa ympäristössä ja perheessä. Mathildan tarkkaa ikää ei kukaan tiedä, mutta tyttö on arviolta noin vuoden luokkaa.

Viipurin koirat - Mahilda 19.1.2019

Viipurin koirat - Mathilda 12.1. & 23.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.