Hellä

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 2018

4.4.2019
Hellä sai oman kodin Helsingistä.

11.3.2019
Hellä osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

25.2.2019
Hellä sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

13.1.2019
Tämän koiran nimi ei ole ihan sattumaa, sillä Hellä on erityisen ihana ja hellyydenkipeä. Hellä pitää todellakin ihmisistä. Se haluaisi kiivetä syliin yhä uudelleen ja uudelleen.

Nuori Hellä kurkkii ihmisiä innostuneesti ja tulee reippaana tyttönä suoraan syliin. Pieni häntä huiskii innokkaasti ja Hellä nojaa koko vartalollaan vasten yrittäen suikata suukkosia. Kerrassaan hurmaava koira! Hellä kuuluu siihen joukkoon koiria, jotka saapuivat tarhalle niiden vanhan omistajan kuoltua. Nainen oli kerännyt kotiinsa kodittomia koiria, ja kun hänestä aika jätti, päätyi ainakin osa koirista Irinan tarhalle. Hellän luottavaisesta ja ihmisrakkaasta olemuksesta voinee päätellä, että Hellällä on ollut paljon hyviä kokemuksia ihmisistä.

Hellä on hauskannäköinen pienehkö koira, jossa on jotain tutun näköistä, mutta ei oikein saa kiinni mitä. Ehkäpä saattaisi olla jotain terrieriin viittaavaa, joten Hellästäpä saattaa kuoriutua topakampaakin puolta esiin kuin pelkkää pussailijaa. Varmuuden vuoksi Hellä etsii kotia, jossa ei ole toista narttukoiraa. Kaverina voi olla mukava uros tai ihan ainoaksi lemmikiksikin reippaasta Hellästä voisi olla. Asuinpaikaksi voisi soveltua niin kaupunki kuin maaseutukin. Ikää tällä nuorella tytöllä on arvioitu olevan vuoden verran. Kodin tulee olla valmis opastamaan Hellälle tarvittavat kotikoiran taidot sisäsiisteydestä hihnakävelyyn, sillä on arvoitus mitä taitoja Hellän tassuihin on tarttunut elämän varrella. Tämä suloinen tyttö odottaa toiveikkaana hakemustasi tarhalla.

Viipurin koirat - Hellä 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.